Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση – συζήτηση στο Αμύνταιο…



 Σας καλούμε  την  Κυριακή 10 Νοέμβρη 2013 στις 11:00 πμ. στο πνευματικό  κέντρο του δήμου Αμυνταίου στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: Το «νέο Λύκειο» μύθοι και πραγματικότητα.

  Ομιλητής: Γιώργος Κρεασίδης εκπαιδευτικός, υποψήφιος Διδάκτωρ παιδαγωγικού ΑΠΘ.
Επιτροπή αγώνα εκπαιδευτικών Αμυνταίου

10 σχόλια:

  1. εχω μεγαλη περιέργεια να δω αν ο κ. Κρεασίδης θα μιλήσει για ενα νεο λύκειο χωρίς καθηγητες που αντλουν παιδια για τα παρανομα φροντιστηρια τους με δολιους τροπους και μεθοδους. Ειναι τραγικοι και τους ξερουμε ολοι. Χωρις τσιπα κυκλοφορουν ανερυθρεαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουνε παιδιά να σπουδάσουν, τι πρέπει να γίνει να κάτσουνε με σταυρωμένα χέρια; Δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες που κάνουν 2 και 3 δουλειές;; Μαγκιά τους λοιπόν. Άλλωστε δεν κλέβουν, δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες μωρε σοβαρα; για δειτε ρε εναν τυπο που εβγαλε και πόρισμα και κατέληξε στο οτι δεν κλεβουν! Ο νόμος τους απαγορεύει να δουλεύουν αν ειναι στο δημοσιο μαστορα. Αν θελανε ας απορριπτανε τους διορισμους και να παραμενανε νομιμοτατοι στα ιδιαιτερα που εχουν και πιο πολλα λεφτα. Το κανανε αλλωστε καποιοι ακομα και στο αμυνταιο. Αυτοι ομως θελανε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. ΚΛΕΒΟΥΝ. Οσο κι αν δε θες να το δεχθεις. Αλλο να κανεις 2 δουλειες και αλλο οι 2 δουλειες που κανεις να απαγορευονται απο το νομο να γινονται ταυτοχρονα. Σε λιγο θα μας πεις πως καποιος ειναι μαραγκος και πουλαει και ναρκωτικα αλλα δε βαριεσαι..δυο δουλειες κανει για να ζησει τα παιδια του. Προφανως και δεν εξομοιωνω καταστασεις αλλα απο οτι φαινεται υπαρχουν ή πολυ αφελεις ανθρωποι ή εχουν αλλους σκοπους και λενε αυτα που λεει και ο πιο πανω οποτε θελουν ολα την επεξηγηση τους για να γινουν κατανοητα

      Διαγραφή
  4. Μαλιστα. Για να δουμε πως φανταζονται το νεο λυκειο. Θα ειχε ενδιαφερον να μιλησουν και οι διορισμενοι που κανουν φροντιστηρια παιρνοντας τρελα ΜΑΥΡΑ λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως φαντάζεται τη νέα Ελλάδα ο κάθε Έλληνας που δε ζητάει αποδείξεις. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο...

      Διαγραφή
    2. ναι μονο που εδω υπαρχει διαφορα. Δεν ειναι καν ελευθεροι επαγγελματιες που φοροδιαφευγουν. Δεν εχει να κανει μονο με τα λεφτα. Υπαρχει τεραστιο ηθικο θεμα και αν δεν το βλεπεις λυπαμαι

      Διαγραφή
  5. Ο αλλος λεει δουλευουν δεν κλεβουν. Ακομα και αν δουλευαν απλα χωρις να κανουν το σχολειο δεξαμενη αντλησης μαθητων και κανανε σωστα τη δουλεια τους απαγορευεται απο το συνταγμα. Ποσο μαλλον που οι δικοι μας οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν τη θεση τους για να προσελκυσουν μαθητες ειτε με σχολια σε γονεις ειτε με βαθμους ειτε με τεστ στα οποια γραφουν ΜΟΝΟ οι μαθητες τους. Θελετε ονοματα; Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενας γρινιάρης γονιός που πλήρωσε κι αυτός μαύρα.10 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 π.μ.

    Αυτές όλες οι αλήθειες θα έχει νόημα να ειπωθούν στην εκδήλωση.Αλλιώς καταντάει μια μίζερη γρίνια σαν αυτή που κάνουμε όλοι στα καφενεία και στις παρέες όπου ενώ ξέρουμε τα πάντα και στις πραγματικές τους διαστάσεις μένουμε ως εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.