Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στο Αμύνταιο... Δακρύζει Φωτογραφία!!!


Ανεξήγητο!!!
  Δέος και ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει στους επιστημονικούς και φωτογραφικούς κύκλους (και όχι μόνο), τα δάκρυα που ρέουν από φωτογραφία στο Αμύνταιο!
  Η Φωτογραφία -η οποία έχει ληφθεί το 2013 και είχε πρόσφατα επεξεργαστεί από τον φωτογράφο- συνεχίζει ασταμάτητα να κλαίει.

  «Δάκρυα αναβλύζουν και από μια φωτογραφία! Δεν δικαιολογείται αυτό από τίποτα! Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο», ανακοίνωσε ο Αμυνταιώτης κάτοχος της Φωτογραφίας στους συναδέλφους του φωτογράφους που απ’ όλη τη υφήλιο που έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για το απίστευτο αυτό φαινόμενο.
  Η φωτογραφία θα εκτεθεί τις επόμενες ημέρες –και για λίγο διάστημα- στο ΔΑΚ Αμυνταίου και αμέσως μετά θα δημοπρατηθεί (μαζί με την φωτογραφική μηχανή, το λουρί της, τον φακό και την κάρτα μνήμης) για να καταλήξει τελικά σε χέρια ζάμπλουτων εκκεντρικών συλλεκτών.
  Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον από τους Οίκους Δημοπρασιών Christie's, Claude Monet, Nahmad, Sotheby's του Λονδίνου και Bonhams της Νέας Υόρκης, καθώς οι τιμές των παραπάνω εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ αυτές: του χαλιού του Τιτανικού, των γυαλιών του John Lennon, του πούρου του Che Guevara, των παπουτσιών του Μαικλ Τζάκσον και του πιάνου που εμφανίζεται στην κλασική ταινία του 1942 «Καζαμπλάνκα».
  Το συμβολικό εισιτήριο εισόδου στο ΔΑΚ θα είναι 30€.
  Στον χώρο θα διατίθενται αναμνηστικά, όπως:
- Κόπιες της Φωτογραφίας -που αναστάτωσε όλη την επιστημονική κοινότητα-, προς 150€ χωρίς την κορνίζα (θα υπάρχουν πολλές επιλογές, για όλα τα βαλάντια)…
- Βαμβάκι 1 γραμ. με τα δάκρυα της φωτογραφίας ως φυλαχτό!
  Το μόνο που μένει (και ο φωτογράφος το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό), είναι να μάθουμε το τι απεικονίζει αυτή η Φωτογραφία!!!
  Έως τότε βέβαια, εμείς μπορούμε με την φαντασία μας να υποθέσουμε …διάφορα!!! (Περί εκλογών, λέω εγώ…)


8 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΕ ΜΗ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ!!!!!!! ΘΡΗΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Like Like Like Like Like Like Like Like,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπό, την φωτογραφια την ειδε ενας συμπεθερος μου. Ειναι θαυμα!1 η φωτογραφια δειχνει τον μουφα δακρισμενο επειδη δεν μπορει να κανει συνδιασμο. Θαυμα σας λεω! Σωσον υμας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθείς αλλα τείνεις να γίνεις γραφικός... -trolling is art-
    http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/714209/Troll/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μήπως βρε περισκόπιε στην φωτογραφία απεικονίζεται ...μεγαλοΔΕΗτζής που πήγε ταξιδάκι αναψυχής πρόσφατα στην Αθήνα και στην Φραγκφούρτη και έκλαψε γιατί δέν τον κεράσαν ένα ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ με..λουκάνικο και τσούσκα οι Ντοιτσλάιντερς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    Think Active

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στελιος ειναι ; Πολυσυνθετος και πολυσχιδης, πολυταλαντος, πολυμηχανος και πολυπραγμων, επινοητικος και εφευρετικος. Γιατι οχι και Αξιοποιησιμος................ Γιαννης Σταιος

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.