Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 Γυναικών: ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου VS ΠΑΟΚ…



Πρεμιέρα με σολντ άουτ και καυτή ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Αμυνταίου…
  Παραμονή της πρεμιέρας του Αμύντα στο γήπεδο του ενάντια στον ΠΑΟΚ (2/11, ώρα 18:00), για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 και όλα δείχνουν ότι το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο  από φίλους της ομάδας, που θα δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα με τεράστια ενέργεια, ικανή να δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στις παίκτριες του Νίκου Γιώσκου.

  Ο Αμύντας μετά το νικηφόρο πέρασμα του από τα Γιαννιτσά, θα επιδιώξει να σταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος, ο οποίος προέρχεται από 2 εντός σερί νίκες (με Νέα Ιωνία και Ορμή Πατρών).
  Οι δύο ομάδες τελευταία φορά είχαν αναμετρηθεί σε φιλική αναμέτρηση στο Αμύνταιο, στις 21/9, με τον δικέφαλο του Βορρά να παίρνει τη νίκη με 24-18.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμύντας έχει να ηττηθεί σε επίσημη αναμέτρηση στο γήπεδο του, από τις 11/12/2010.
ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  Όπως ήταν αναμενόμενο, η προσθήκη της Μαυροβούνιας περιφερειακής Άννα Μίλασιτς, αύξησε κατακόρυφα την ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας και τα ελάχιστα  απομείναντα αναμένεται να γίνουν καπνός, εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ
  Το παρόν έδωσαν οι παίκτριες του Αμύντα, συνοδευόμενες από τα μέλη της Επιτροπής χάντμπολ Θωμαΐδη Χρήστο και Γιώργο Θεοχαρίδη στα σχολεία του Αμυνταίου, απευθύνοντας ανοιχτή πρόκληση σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, να δώσουν το παρόν και το παλμό στη πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας, για τη φετινή σεζόν.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
  Επί ποδός η αστυνομική διεύθυνση Αμυνταίου για τη  Σαββατιάτικη αναμέτρηση, μετά την επίσημη ενημέρωση που έγινε από τους ανθρώπους του Αμύντα, προκειμένου να προληφθούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.
ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
  Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του Αμύντα με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα παρακολουθήσουν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς του αθλήματος, ενώ θα καλυφθεί ζωντανά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.   

19 σχόλια:

  1. Τις πτυσομενες εξεδρες μην ξεχασετε να ανοιξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειαζεται...Αν δεν βρεις να καθησεις σου εχω θεση ετοιμη. ελα να καθησεις εδω...

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ποσο πτυσομενος καραγκιοζης εισαι ,το ξερεις;;;

      Διαγραφή
    4. Μάλλον ο συντακτης του άρθρου ειναι όσο και εσύ ,με τον τίτλο που εβαλε στο άρθρο η καζούρα ειναι λογική και πολλα μπορουν να ειπωθουν πχ να μην έρθει ο κόσμος στο γήπεδο αφου δεν υπάρχουν άλλα εισητήρια και δεν θα χωράει να κάτσει ,Αλλος μπορει να πει οτι αν ανοίξουν τις πτυσόμενες θα μεγαλώσει η χωρητικότητα ,θα βγάλουν και λεφτά ..

      Διαγραφή
    5. Ερχομαι .θα το αντεξεις

      Διαγραφή
  2. μονο 4 λεωφορεια θα βαλει ο παοκ , αρα μιλαμε για πολυ κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πληρωσουν εισιτήριο ή θα μπουν με ΝΤΟΥ γιατι οι ως γνωστόν αυτό κανουν συνήθως

      Διαγραφή
  3. Σιγα θεοχάρα τα παραλες ,πιασαρικο ονομα η ζμπαουγκ αλλα τα περι σολντ αουτ ακομα και τωρα προκαλουν γελια ,ανοιξτε και τις πτυσομενες εξεδρες να χωράει ο κοσμος .Οσο το τελευταιο για τουε πολιτικαντησες ρης τοπικης αυτοδιοικησης πεσ τους να κατσουν να δουνε ολο τον αγώνα και οχι να ερθουν για 10 λεπτα ισα ισα για να βγάλουν φωτογραφίες για τα προεκλογικά τους άλμπουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ελα εσυ 18:00 ακριβως κ θα κατσει πανω στο@@@@@@@@@

      Διαγραφή
  4. Αμάν με τα κορίτσια του Νίκου Γιώσκου.Είπαμε, τα κορίτσια του Αμύντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελεος ρε..καλα το πηγαινες αλλα στο τελος το ξεφτυλισες. Παλι θα δουμε τις φατσες των αρχοντων που περιφερονται με ηλιθια πλαστα χαμογελα για να τσιμπησουν κανα ψηφαλακι; αθλημα ειναι. ολοι ειμαστε ισοι. σιγα την τιμη που θα κανει ο δημαρχος να παρευρεθει σε αγωνα ομαδας της πολης του που παιζει α εθνικη. Το αυτονοητο ειναι. Παμε ρε αμυνταιαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις ποιος ειναι ο βασικος χορηγος του ΑΜΥΝΤΑ φετος και μαλιστα με πολλα λεφτα η ΓΑΙΑ του Δημαρχου σου.

      Διαγραφή
    2. μπραβο στη γαια λοιπον. ας ερθει σαν μεγαλομετοχος τοτε

      Διαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.