Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Η μεγάλη αποκάλυψη!!!



Επιστρέφουν τα άρματα στο Αμύνταιο!!!


  Μετά την απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμύνης, ή αλλιώς μετακίνησης μονάδων, Δημήτρη Αβραμόπουλου, για την επιστροφή των μαχητικών αεροσκαφών, των τεθωρακισμένων και των άλλων μηχανοκίνητων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, αντιλαμβάνεστε όλοι, ότι αυτό έγινε για δυο λόγους:
  Ο πρώτος λόγος είναι για να τονωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες και ο δεύτερος λόγος είναι για να σταλεί ένα μήνυμα στο εξωτερικό -δηλαδή στην Τουρκία κλπ- πως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας δεν αμφισβητούνται. Και προφανώς, για να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες αλλά και να τρομάξουν οι Τούρκοι.
  Διαβάζω ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης θα καλύψει το κόστος για τα καύσιμα των τανκς και των αεροσκαφών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προφανώς, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ στην Motor Oil που ακυρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο αλλά και για την δωρεάν παραχώρηση της ψηφιακής άδειας για το Star και το Mega.

* Στην φωτογραφία, βλέπετε τον κ. Βαρδινογιάννη να δίνει στην υπεύθυνη της κυβέρνησης για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου χρήματα για να βάλει καύσιμα στα τανκς και στα αεροσκάφη.


Βρέθηκε επιχειρηματίας πολιτικός να καλύψει τα έξοδα των καυσίμων για τα άρματα της Α’ ΕΑΝ για την παρέλαση στο Αμύνταιο…
  Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο Αμύνταιο, καθώς, όπως ακούγεται, Αμυνταιώτης –υποψήφιος δήμαρχος-, αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων των καυσίμων για τα άρματα της Α’ ΕΑΝ και αναμένεται να «καμαρώσουμε» τα άρματα της Επιλαρχίας Αναγνωρίσεως στην παρέλαση στο Αμύνταιο.
  Μάλιστα, οργανώνει ομάδα πολιτών και φορέων ώστε στο τέλος της παρέλασης, να …πέσουν στα πόδια του διοικητή (ενστερνίζοντας την τακτική Ιωσηφίδη), με σκοπό να τον πιέσουν για να παραμείνει η μονάδα στη πόλη!!!
  Η ίδια πηγή (sorovitsnews) αναφέρει ότι, πάνω απ’ την πόλη θα πετάει και  σμήνος αεροσκαφών (χορηγία του ίδιου επιχειρηματία), το οποίο μαζί με τα δολώματα κατά της λύσσας θα πετάει και ψηφοδέλτια του ιδίου, ένας άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος αυτοπροβολής του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές!!! 
  Πέρα απ’ όλα αυτά, νιώθω τρομερή ασφάλεια, ξέροντας πως τα τανκς και τα αεροσκάφη κινούνται πια με τη χορηγία ενός ιδιώτη, ενώ φαντάζομαι πως και οι Τούρκοι θα τα έχουν κάνει πάνω τους!!!
  Τι γελοία και ξεφτιλισμένη χώρα που είναι η Ελλάδα. 
Και αυτή η γελοιότητα αυξάνεται διαρκώς...

2 σχόλια:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.