Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ένταση και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Οι εντάσεις και οι αποχωρήσεις χαρακτηρίζουν το κλίμα που επικράτησε στην Δημοτική συνεδρίαση του Δήμου Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ το ημίωρο των ερωτήσεων…


7 σχόλια:

  1. Καλα μιλαμε για χοντρή ΤΑΠΑ στον Θεοδωρίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο θεοδωριδης χθες και παλι ηττηθη κατα Κρατος? Μπορεις να συλλαβεις στο μυαλο σου το μεγεθος των χρηματων, 947.000 ΕΥΡΩ για μελετες χωρις να γινει κανενα εργο,του ειπε στη συνεδριαση........αυτο θα πει οικονομοτεχνικη μελετη? Γιαννης Σταιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταιο Ειναι πολυ λυπηρό που διετέλεσαν κάποτε δήμαρχος,διότι τις αδυναμίες σου τις έκανε έργο ο ΜΟΥΦΑΣ!Σταιο σε ψάχνει ο Τσοχατζοπουλος.Σταιο μεγαλε μισθοδοτειται των πάντων!

      Διαγραφή
    2. Αυτό κατάλαβες;

      Διαγραφή
  3. κουραση μεγαλη δεν σας αντεχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δήμαρχε Αμυνταίου τόσο καιρό αφήνεις τόσο χρήματα από τον τοπικό πόρο,μόνο και μόνο για να κάνεις εντυπώση;Τόσα χρήματα κάθονται στα ταμεία της ΔΕΗ,για όλη την Δυτ.Μακεδονία,αλλά για δική σας προβολή είναι στάσιμα!Αν μη τι άλλο δήμαρχε ντροπή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατ΄αρχας μαθε να εκφραζεζαι και ναδιατυπωνεις σωστα ,αυτο πουθελεις αλλα δεν μπορεις και μετα να απευθυνεσαι στο Σταιο. Μαρια και Γιωργος Ξυνο Νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.