Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ιδανική πρεμιέρα στην Α1 για τα κορίτσια του ΑΜΥΝΤΑ…



  Ιδανική πρεμιέρα για τα κορίτσια του Νίκου Γιώσκου, που επικράτησαν δίκαια στα Γιαννιτσά επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου με 27-31, μια νίκη ιστορικής σημασίας για την ομάδα, στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1 κατηγορία.

  Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια ο Αμύντας κατάφερε να «διαβάσει» το παιχνίδι των γηπεδούχων στην επίθεση, που στηρίζονταν στις συνεχόμενες διασταυρώσεις των περιφερειακών με ταυτόχρονες διεισδύσεις των εξτρέμ ως δεύτερα πίβοτ στο κέντρο της άμυνας και παράλληλα να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στην προωθημένη 5-1 και 4-2 άμυνα τους, αξιοποιώντας στο έπακρον τους ακάλυπτους χώρους που δημιουργείτο στις θέσεις των εξτρέμ, με τις Ρακοπούλου και Συζίνου να πετυχαίνουν τα 7 από τα 17 τέρματα της ομάδας τους, στο πρώτο μέρος (10-17).
  Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Αμύντα με πρωταγωνίστριες τις Βαφειάδου (9γκ) και Μίλασιτς (7γκ) συνέχισαν να τρέχουν με σπασμένα φρένα, οικοδομώντας μια διαφορά 10 τερμάτων (14-24) με την συμπλήρωση 40λετπών αγώνα. Σε ‘κείνο το χρονικό σημείο ο τεχνικός του Αμύντα προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών, που επηρέασε πτωτικά την απόδοση της ομάδας και έδωσε την ευκαιρία στον Μέγα Αλέξανδρο, με κορυφαία τη Χόπτνισκα (13γκ), να ψαλιδίσει τη διαφορά.
  Ωστόσο η καταλυτική παρουσία της Τσιομπάνου στην άμυνα σε συνάρτηση με την καλή παρουσία της Θωμαή κάτω από τα δοκάρια, δεν άφησαν περιθώρια στο συγκρότημα του Γιώργου Γιουλβανίδη να κυνηγήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση (-4 27-31).
  Το τέλος του αγώνα, βρήκε τους φιλάθλους του Αμύντα να χειροκροτούν τις παίκτριες, για το αποτέλεσμα και τον ζήλο που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.
  «Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο είμαι ευχαριστημένος. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του ματς. Ξεκινήσαμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια», ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Αμύντα, Νίκου Γιώσκου.
Διαιτητές: Κατσίκης Κ. – Μιχαηλίδης Μ.
5λεπτα: 2-4, 4-5, 6-8, 7-11, 8-13, 10-17 (ημχ.), 12-20, 15-24, 17-27, 19-28, 25-30, 27-31
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γιώργος Γιουλβανίδης): Γιάντση, Μπατζαρακούδη, Παπαδόπουλου Ι. 2, Ανδρίτσου 4, Ιωαννίδου 1, Τσιτσούκη 1, Χόπτνισκα 13, Τροχίδου 1, Φράγκου 1, Αναστασίου 2, Παρασκευαϊδου, Γιουλβανίδου 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 6 , Πέναλτι: 7/7, Κόκκινη: 48:24 Αναστασίου (3 δίλεπτες)
ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα, Τσουτσουλάκη 2, Μπάντη, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Σκόδρα Τζούλια 1, Ρακοπούλου 4, Γαλμπάδη, Μίλασιτς 7, Τσιομπάνου 3, Ταιρίδου, Σκόδρα Τάνια, Συζίνου 5, Βαφειάδου 9, Νούσια.
Δίλεπτες Αποβολές: 6-4, Πέναλτι: 2/2,

20 σχόλια:

  1. κατι μου λεει οτι το γυμναστηριο θα ειναι πιτα με τον παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ αν και Ολυμπιακός μαζί σας το Σάββατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα βγουνε γουστα το Σαββατο, αντε μωρη αμυνταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ αν και Παναθηναϊκός μαζί σας το Σάββατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που ειναι οι πικροχολοι να μιλησουν;;ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει σε καποιους η ομαδα γραφει ιστορια.Μπραβο κοριτσαρες,ειμαστε κοντα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Θεοχαρίδη μας εχεις πρηξει ,σε καθε αρθρο τα ιδια "τα κοριτσια του ΝΓ" τα κοριτσια ειναι του ΑΜΥΝΤΑ ή αν θελεις η ομαδα του ΑΜΥΝΤΑ Επίσης την δεύτερη παραγραφο τι την γράφεις οποιος δεν ξερει χαντμπολ δεν καταλαβαινει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή αν δεν ήταν ο ΝΓ δε θα υπήρχε αυτή η ομάδα

      Διαγραφή
    2. Δίκιο έχει και τα γράφει. Το άρθρο απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν από χάντμπολ.

      Διαγραφή
    3. Μπηκες στον κοπο να σχολιασεις πως γραφει ο Θεοχαριδης και δεν ειπες μια καλη κουβεντα για την ομαδα.Ποσο Μ@@@@@Σ μπορει να εισαι;Ειτε του Γιωσκου -που δεν ειναι-ειτε του ΑΜΥΝΤΑ η ομαδα παει καλα και θελει ,οπως ολες οι ομαδες την καλη κουβεντα.Συνηθιζετε στα ρεπορταζ να αναφερετε ετσι το ονομα του προπονητη.Μηπως δεν σε αρεσει το ονομα Γιωσκος;Ειτε το θελουμε ειτε οχι αν δεν ηταν αυτος η ανακαμψη του ΑΜΥΝΤΑ θα ηταν ονειρο θερινης νυκτος.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βοηθαενε και τα αλλα παιδια της επιτροπης.Και για να μην βιαστεις να σχολιασεις αρνητικα παλι τα γραφομενα μου σου λεω οτι με τον Γιωσκο εχω ενα απλο γεια. Μπραβο για αλλη μια φορα σε ολους τους συντελεστες και καλη επιτυχια στον δυσκολο αγωνα με τον ΠΑΟΚ.

      Διαγραφή
    4. Απόψεις εκφράζουμε και δεν είναι απαραίτητο όποιος δε συμφωνεί μαζί σου να είναι μ@@@@ Αν όμως η δική σου παιδεία αυτό λέει τότε μπορείς να εκφράζεσαι επίσης ελεύθερα.

      Διαγραφή
    5. ρε γα@@@το πως καταφερνετε παντα με τα σχολια σας να προσπαθείτε να κανετε φιρμες τον Γιωσκο και τον Θεοχαρίδη, ειλικρινα δεν μπορω να το καταλάβω...

      Διαγραφή
    6. Για την ταμπακερα 9.05 κουβεντα;

      Διαγραφή
    7. δεν στα εξηγει καλα, δεν στα εξηγει ωραια, μαθε χαντμπλακι αγορι μου!

      Διαγραφή
    8. Μα ο Γιωσκος στο χαντ μπολ ειναι φιρμα δεν περιμενει να γινει τωρα απο τα σχολια!!!!!

      Διαγραφή
  8. Όλοι στο ντέρμπι του Σαββάτου με κόντρα την πρωταθλήτρια της περσινής χρονιάς ΠΑΟΚ. Αμυνταρα είμαστε στο πλευρό σου. Ιστορικό το παιχνίδι, ελπίζουμε και σε ιστορική νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ αν και αναγέννηση κρυας βρύσης μαζί σας θα είμαιωτο σάββατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και γω αν παικτης του ερμη θα μεινω μονο και μονο για να δω την πιβοτ του παοκ.....πωωωωωωω τι κοριτσαρος ειναι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας "τραβήξει" κάποιος ρε παιδιά με κάμερα της προκοπής τον αγώνα να τον δούμε και μεις που είμαστε μακρυά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.