Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια στο Αμύνταιο - Τραυματίστηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε από νωρίς το πρωί στο Αμύνταιο με αφορμή την απομάκρυνση των στρατιωτικών μονάδων από το στρατόπεδο "Παπαπέτρου", είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Δημάρχου Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, ο οποίος παρέμεινε καθηλομένος για δυόμιση ώρεςωστο έδαφος μπροστά από τα φορτωμένα στρατιωτικά οχήματα, καθώς του προσφερόταν οι πρώτες βοήθειες.

  Στην συνέχεια ο κ. Ιωσηφίδης διακομίστηκε με τραύματα στον αυχένα και την σπονδυλική στήλη στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και στην πύλη του στρατοπέδου παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο Βουλευτής Φλώρινας, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Δημ. Ηλιάδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς και πολίτες της περιοχής, αποτρέποντας –για την ώρα- την έξοδο των στρατιωτικών οχημάτων… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...





19 σχόλια:

  1. δημαρχε σου βγαζω το καπελο. κι εγω ελεγα να κανω τον ημιλυποθυμο για να με κουραρει η υπιατρος αλλα δεν ειχα τα κοτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Δημαρχε,δεν γνωρίζαμε οτι εισαι καλός και στις θεατρικές παραστάσεις!Βλεπω οτι πέρα απο την υποτιθέμενη πανεπιστημιακή σου μόρφωση,έχεις σπουδάσει και στην δραματική Σχολη!Μην μας πείτε Τωρα οτι τον χτύπησαν οι αστυνομικές δυνάμεις!Δημαρχε μισάφι!Ρε παιδια ο προπαγανδιστές Παπαχρηστου που ήταν;Κάποια στιγμή τον είδαμε πίσω απο τις αντλίες του απέναντι βενζιναδικου.Και αυτός Τωρα άφησε μόνο τον Δήμαρχο;Μαλλον έπειδη δεν τον πήρε στην Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη ρε αντί να δεις την προσπάθεια που κάνει ο άνθρωπος για να κρατήσει ολόκληρο στρατό έχεις να πεις μόνο αυτό;;; τι να πω τελικά οι άνθρωποι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν έχετε το να πειτε αλλο τομαρια και μιλατε 6.38 6.45 Η προσπάθεια που γίνεται είναι τεράστια και εσείς από τον καναπέ. Αυτή την φορά δεν βρήκατε σενάριο για το προσωπικο οφελος του Δημάρχου από αυτή την κίνηση. Πάντα σκηνοθετειτε κατι πως σας ξέφυγε αυτή την φορά; ακόμα και στην δυσφήμιση που κάνετε εχετε αποτυχία είσαστε παντελως αχρηστοι.

      Διαγραφή
  3. Είσαστε γαϊδούρια 6:38 και 6:54.
    Είσαστε οι αγωνιστές του καναπέ και του καμπινέ!!
    Φτου σας ξεφτίλες.
    Τουλάχιστον μη σχολιάζετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λε ρε 8:06??..σοβαράάά??...τέτοιον αγώνα ε?..Σουβλάκι, μπουζουκάκι,πλαστική καρέκλα και παριστά νουμε..ΩΩΩΩ!!!..τους μεγάλους αγωνιστές και με το ελληνόμετρο ανά χείρας!!..απαξιώνοντας μάλιστα, κάθε έναν που έχει διαφορετική άποψη λέγοντας του: "βούλωστο" κιόλας!!!..ΓΙΑΤΊ????..Για πράγματα που είναι προαποφασισμένα? Αντε ρε κορόϊδα..ε κορόϊδαααα!!! ..που θα μας πείτε και να μην σχολιάζουμε..Όταν υπογράφαν τα μνημόνια λεγοντας "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" αυτοί που εσείς βγάλατε στην εξουσία και δεν είχαν διαβάσει λέξη απο αυτά που τώρα εφαρμόζονται σε κάθε επίπεδο της ζωής μας, είτε οικονομικό, είτε κοινωνικό, είτε στρατιωτικό, που είσασταν???..Στον καναπέ ή στον καμπινε?..Χαχα!!..Ακου εκεί? που θα μας πεις "ξεφτίλες" και να μην σχολιάζουμε...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΣΙΦΙΔΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΣΕΝΑ ΕΔΙΩΞΑΝ? ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΑΥΤΟ..

      Διαγραφή
    3. Εσύ τουλαχιστον έζησες και στον τοπο σου. Υπάρχουν πολοι στρατιωτικοι από το Αμύνταιο και πέριξ που δεν έχουν πατήσει το ποδι τους,άλλά εσεις ήσασταν τόσα χρονια εκεί. Πηγενετε και λίγο παραμεθωριο να δειτε την γλύκα.

      Διαγραφή
    4. εχω κανει και Εβρο και νησι. Πριν απο 2 χρονια ηρθα,γι αυτο να μην μιλας χωρις να ξερεις.

      Διαγραφή
  4. ΣΤΕΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ.ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΣΕ...
    ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Η ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον ο άνθρωπος προσπαθεί.
    Δυστυχώς προσπαθεί για κάτι γαιδούρια του καναπέ σαν μερικούς σχολιαστές.
    Αλήθεια που ήταν ο Μουφας;
    Αλλά ξέχασα αυτός δεν είναι για θεατρινισμούς. Είναι για σοβαρή πολιτική όπως η κατάργηση του πεδίου βολής.
    Αυτός μας χρειάζεται 25 χρόνια τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας το VIDEO δεν βλέπω κόσμο απο το ΑΜΥΝΤΑΙΟ, τόσες μέρες κινητοποιήσεων μόνο ο κ.Βουλευτής (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ), ο .κ Δήμαρχος Αμυνταίου(ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ) και έναν δύο συμβούλους έχω δει.
    Οι υπόλοιποι αγωνίζονται γυρίζοντας στις εκδηλώσεις(πανηγύρια) εκστομώντας βαρύγδουπες δηλώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα κλαίς..γιατί κλαίς?..'σύ δεν είσαι που τους ψήφιζες χθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καλυτερος εισαι Δημαρχε,πραγματικα προσκυνω μπροστα σου,ολες σου οι προσπαθειες ειναι αληθινες,σε ευχαριστουμε για ολα οσα εκανες και το μονο που ευχομαι ειναι να εισαι γερος και να αγωνιζεσαι για τον τοπο μας γιατι κι εγω ειμαι απο εδω και μας στελνουν δυστυχως μακρυα χωρις επιστροφη.Οσο για τους καναπεδακιαδες κριμα σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο Δημαρχε αν δεν ησουν εσυ, εμεις δεν θα περναμε θαρρος να συνεχισουμε τον αγωνα μας. Να εισαι παντα καλα. Σε ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τελικά εδώ είναι πολλοι ότι να νε, αν ήταν στα τυπικά πρότυπα ενος δημάρχου, θα κατηγορούνταν, ότι δεν προσπαθεί αρκετά, αν ήταν αδιαφορός φυσικά και θα κατηγορούνταν ότι εξαιτίας τις αδιαφορίας του (και σωστά) έφυγε το στρατόπεδο, τώρα που προσπάθησε με αυτές τις διαμαρτηρίες να ταράξει τα νερά είναι γελίος και θεατρίνος. Τελικά ότι και να κάνει αυτός ο ανθρωπος είναι κατηγορούμενος και όλοι θα τα κάναν καλήτερα απο αυτόν. θα πρότεινα στα μπλόκ οι τα σχόλια να ήταν με nick name και όχι ανώνυμα για να δουμε αν είναι πολύ οι κατήγοροι ή συγκεκριμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το να σκοτωνόμαστε εμείς μεταξύ μας, δεν πρόκειται να αλλάξει τα προγράμματα της Ε.Κοινότητας. Αν θέλουμε να γίωουμε ήρωες, πρέπει να πεθάνουμε, και άν πεθάνουμε δεν σημαίνει οτι νικήσαμε. Πρέπει να το καταλάβουμε, ότι μας οδηγούνε να γίνουμε όπως οι ΗΠΑ.Σύντομα θα ανήκει στην Ε.Κ. και το Κράτος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Μακεδονίας και θα λέγεται έτσι όπως λέγεται, σύνορα δεν θα υπάρχουν, για ποιόν λόγο ο Στρατός στο Αμύνταιο.Για την Ευρώπη δεν χρειάζεται.Υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα, που για την Ευρώπη δεν χρειάζονται και σιγά-σιγά θα σβύνουν και θα τα ανεχόμαστε! Τουλάχιστον να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας, διότι δεν έχει νόημα. Λυπάμαι για αυτά που λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε το θέλουμε, είτε δεν τον θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΈΛΛΗΝΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΏΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΟΣ ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΓΙΑΤΊ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΆ ΜΆΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΆ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΑΡΚΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΟΥ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.