Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργίας πείνας από Νυμφαιώτη επιχειρηματία…



«Θα παραμείνω εδώ μέχρι να δικαιωθώ»…

  Τρίτη ημέρα απεργίας πείνας για τον Ζαφείρη Τζούτζια, τον Νυμφαιώτη επιχειρηματία στην οδό Δελφών στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μήνες δίνει τον δικό του αγώνα μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες για την επιβίωση της οικογένειας και της επιχείρησής του.
 «Οδηγήθηκα ως εδώ εξαιτίας της αδιαλλαξίας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ η οποία έχει στηλώσει τα πόδια και δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα που μας έχει δημιουργήσει η ίδια.
  Με το κλείσιμο του δρόμου η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην επιστολή που μας έστειλε υποστήριζε πως τα έργα θα διαρκέσουν δέκα μήνες.  
  Τελικά κλείσαμε 24 μήνες, μπήκαμε στον 25ο από χθες και η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται.
  Το μαγαζί έχει κάμψει τελείως σε ό,τι αφορά το τζίρο, είμαστε σε μηδενική βάση σχεδόν κάθε μέρα. Έχουμε οικογένεια με 3 παιδιά που δεν μπορούμε να συντηρήσουμε αυτή τη στιγμή, να τα ζήσουμε, να τους προσφέρουμε τίποτα και η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ αδιαφορεί.
  Έχω κάνει προσφυγή στα ελληνικά δικαστήρια ζητώντας πέρσι, για μια μικρή αποζημίωση για τα έξοδα λειτουργίας του μαγαζιού κι έξοδα διαβίωσης της επιχείρησης η οποία απορρίφθηκε».
  Ο αγανακτισμένος –με την γραφειοκρατία και την αναλγησία- Ζαφείρης Τζούτζιας, δίνει τον δικό του σκληρό αγώνα και με μια του φράση τα λέει όλα: «Θα παραμείνω εδώ μέχρι να δικαιωθώ. Δεν έχουμε φταίξει σε τίποτα ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου να ταλαιπωρούμαστε έτσι και να υποφέρουμε όλο αυτό το διάστημα».
Φίλε Ζαφείρη κράτα γερά. Ευχόμαστε γρήγορα να δικαιωθείς…

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.