Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζονται τα «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2013»…




Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Αμύνταια 2013» και σήμερα Σάββατο στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά στο προαύλιο του παλιού 1ου Δημοτικού Σχολείου.
  Η αυλαία πέφτει με την «Γιορτή Τρύγου», αύριο Κυριακή, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.

3 σχόλια:

  1. Λάθος,η αυλαία έπεσε με την θεατρική παράσταση του δημάρχου και την αναχώρηση της Α ΕΑΝ!Ολα τα υπόλοιπα Ειναι δευτερεύοντα!Το ΑΜΥΝΤΑΙΟ έμεινε ένα χωριο και δεν φαίνεται να έχει καμμιά προοπτική!Η αδράνεια της δημοτικής αρχής τεράστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Ειναι αυτα που γίνονται στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ;Εκδηλώσεις και κόντρα εκδηλώσεις!Ολος ο κόσμος καίγεται και στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ βαρκουλες αρμενίζουνε!Που τα βρήκατε τόσα χρήματα;Μεχρι πριν λίγο καιρο έλεγε ο δήμαρχος οτι δεν υπάρχουν χρήματα,Τωρα τελευταία όμως,βρήκε πακτολο χημάτων για να πληρώσει ακριβά μουσικά σχήματα!Αυτος ο ελεγκτής κ.Ρακιντζης,δεν βλέπει τι γίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα 9:32!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!φετος το παραξεφτιλησαν και ο δημος και οι συλογοι,και τα μαγαζια να βαρανε μυγες γιατι με 1000καρεκλες και αυτος που βγηκε απλα για βολτα θα καθησει να φαει 1,2 σουβλακια.και μετα ζητανε και απο τα παιδια μας και 40αρια,20αρια για να παιξουν στις ομαδες τους,και αυτα μηνιαια φυσικα!!!τι ειμαστε ρε,μποδοσακηδες???αφηστε τα παιδια να αθληθουν,ενταξει,το τζαμπα πεθανε αλλα οχι και 20ευρω για (το πολυ)2ωρες εβδομαδιαια.τουλαχιστον 10ευρω παει και ερχεται.τι να πω αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.