Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ παλαίμαχων Ερμή Αμυνταίου και μικτή επαγγελματιών Θεσ/νικής… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Οι παλιές δόξες του ΑΡΗ, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαμαριάς, του ΠΑΟΚ και του  ΗΡΑΚΛΗ συνάντησαν τους παλαίμαχους του ΕΡΜΗ Αμυνταίου...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…


  Ο φιλανθρωπικός αγώνας που δόθηκε την Δευτέρα 9 /9/13 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, είχε ως σκοπό τα έσοδα από τον αγώνα να διατεθούν για βοήθεια συμπολίτη μας. 
  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του ΕΡΜΗ Αμυνταίου, σε όλους όσους συμμετείχαν και φυσικά στον κόσμο που έδειξε την πολύτιμη συμπαράσταση του, παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας.






5 σχόλια:

  1. παπαχρηστου.....ο αγωνας εγινε για φιλανθρωπικους σκοπους και εσυ μου μιλας για το γηπεδο...και την δημοτικη αρχη...για την προβολη παλι...απαραδεχτοι ολοι σας ....σημερα δεν ηταν η μερα για αυτα τα πραγματα..ηταν ενας αγωνας για ενα σκοπο...και εσυ παλι να αυτοπροβληθεις....για πες μας...ποτε επαιξες στον Ερμή?? ποια χρονιά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παπαχρηστου εμετος εχεις καταντησει... σε καλεσε ο ερμης να παιξεις μπαλα, δεν μπορεις για δυο ωρες να μην αναφερθεις σε καμια δημοτικη αρχη και να αφησεις την πολιτικη απ΄εξω. Μη βρείτε ευκαιρια σαν τα κορακια στην καμερα. ΕΣΕΙΣ και οι ομοιοι σου σε συμπεριφορα εχει φτασει αυτον τον τοπο στα ταρταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο στην διοίκηση του ΕΡΜΗ για την κινηση που εκανε .Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ο Παπαχρηστου και σε κηδεια να παει θα πει ποσο ωραια εφτιαξε η δημοτικη αρχη τα νεκροταφεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.