Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Μετά την ματαίωση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου της 2ας Σεπτεμβρίου επειδή δεν υπήρξε απαρτία, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ξανά σήμερα Τρίτη και ώρα 19:00, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 για την ένταξη του έργου με τίτλο "Έργα συντήρησης και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου Τ/Κ Λεχόβου".
2. Αποδοχή Απόφασης Ένταξης της πράξης: «Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό δημοσίων χώρων Δήμου Αμυνταίου με χρήση ενεργειακών λαμπτήρων (LED)».
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την προμελέτη διαχείρισης συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
4. Πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή κρασπέδων δρόμων στο ΤΔ Λιμνοχωρίου».
5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις οδών στα Δ.Δ. του Δήμου Φιλώτα».
6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου "Διάνοιξη δρόμων και κατασκευή κρασπεδώσεων περιοχής επεκτάσεων Αμυνταίου", προϋπολογισμού 120.000,00€.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αιτήσεις επαγγελματιών για μείωση μισθωμάτων καταστημάτων ιδιοκτησίας Δήμου Αμυνταίου.
8. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Αμυνταίου.
9. Τροποποίηση προϋπολογισμού, διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

5 σχόλια:

  1. Aπορία δημότη.Yπάρχει δημοτικό σλιο και δήμαρχος στο Aμύνταιο;΄H μήπως θα επιστρέψει η A΄E A N; που πήγαν τόσεις μεγαλοστρομίες, από δήμαρχο, συμπολίτευση και αντιπολίτευση; Aγαπητέ και αγαθέ δημότη, μπορείς να εμπιστευθείς αυτούς τους ανθρώπους και να νοιώθεις ασφάλεια; θεατρίνοι 'ολοι τους του κερατά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είστε σοβαροί που θέλετε να παραιτηθούν; Μόνο οι αντίπαλοι πρέπει να το θέλουν για να γίνει ανακατωσούρα. Οι παραιτήσεις σημαίνουν εκλογές και αυτό είναι πολυτέλεια για να γίνει για ένα καπρίτσιο. Υπομονή μέχρι τον Μάιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή οι παραιτήσεις που ανακοίνωσαν ήτα σικέ; Για κατι που δεν έχεις καρύδια να κάνεις, επιλέγεις άλλον αγώνα και δεν εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε όταν υπογράφεται την παραίτηση σας και ζηταγατε τις παραιτησεις όλου του συμβουλίου,φυσικα μετα απο πρόταση της αντιπολίτευσης,έπρεπε να γνωρίζεται οτι αυτη η ενέργεια έγινε με πλήρη υπευθυνότητα!Μαλλον απ' οτι φαίνεται δίνεις άλλη μια θεατρικη παράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.