Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Εορταστικό τριήμερο στη λίμνη Ζάζαρη…



  Ο Πολιτιστικός σύλλογος Λιμνοχωρίου σας προσκαλεί στις Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
  Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου, με καλεσμένο τον ΘΕΟΦΙΛΟ ΠΟΥΤΑΧΙΔΗ, και όλο το επιτελείο του για μια αξέχαστη ποντιακή βραδιά!

  Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 19:00 θα έχουμε περιφορά της εικόνας με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου Αμυνταίου και ακολουθεί η παρουσίαση τοπικών χορευτικών συγκροτημάτων και Λαϊκό-Ρεμπέτικη βραδιά με τον ΗΡΑΚΛΗ και την ορχήστρα του.
  Πέμπτη 15 Αυγούστου, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα διεξαχθεί Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαίμαχων & νέων στο γήπεδο του χωριού.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!
  Το Δ.Σ και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ευχαριστεί όλη τη κοινωνία του Δήμου Αμυνταίου και τα καταστήματα  που στηρίζουν ο καθένας με δικό του τρόπο τις εκδηλώσεις μας!

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.