Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Το θέμα του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ», στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)…



Προβληματισμοί, απόψεις και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, από τον Δήμαρχο Αμυνταίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, (Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013), για το μείζον θέμα της παραμονής ή όχι, και σε πια μορφή, του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


3 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος μας είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα κλείσει το στρατόπεδο,διότι δεν του έχουν στείλει το έγγραφο!Αν είναι δυνατόν ρε δήμαρχε ο στρατός να εξαρτάται από σένα!Ποιός είσαι δηλαδή?Σιγά τα αυγά!Εκτός αν βάλεις τον "φίλο σου υπουργό ξωτερικών της Γερμανίας κ Βεστερβέλε",να το κρατήσει,όπως τότε.....με τον Γερμανό πρόξενο της Θεσσαλονίκης που τον "κράτησες"!Ρε ούστ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα ξέρει καλά ο κύριος δήμαρχος. Η Α΄ΕΑΝ φεύγει 15 Σεπτεμβρίου, ο λόχος μηχανικού φεύγει για το Μαυροδέντρι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου (ναι έχουν έρθει χαρτιά κύριε δήμαρχε). Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι φεύγει για κοζάνη και το 9ο ΤΥΠ το οποίο θα υποστηρίζει την 9η ταξιαρχία που μεταφέρεται στην Φλώρινα. Το ίδιο προβλέπουν οι σχεδιασμοί και για τον λόχο διαβιβάσεων. Τι ακριβώς θα μείνει ανοικτό κύριε δήμαρχέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εσείς οι δημότες του Αμυνταίου,που τον βρήκατε αυτόν τον δήμαρχο?Παρακολουθώ συχνά τις αναρτήσεις των blogspot και από ότι βλέπω,ποτέ δεν έδωσε σοβαρή απάντηση στις διάφορες ερωτήσεις των συμβούλων!Μάλλον σας θεωρεί πολύ υποανάπτικτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.