Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Καυτές μάχες στο BEACH VOLLEY NAOUMIDIS...



  Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον  το all stars beach volley τουρνουά κοριτσιών από 16 έως 19 ετών που φιλοξενεί για πρώτη φορά το beach bar "ammos" των αδελφών Ναουμίδη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας άκρως κολακευτικά σχόλια για την άρτια οργάνωση.

  Την διοργάνωση συγκροτούν 12 επίλεκτες ομάδες από την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, από τις οποίες, βάση ειδικής βαθμολογίας, θα προέλθουν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη Μακεδονία στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρέντη (Allou Fun Park).
  Από την πλευρά του ο υπεύθυνος Beach Volley της Μακεδονίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Π.Δ., Βασίλης Ακρίτιδης, μιλώντας αποκλειστικά στο Περισκόπιο, εκθείασε την φιλοξενία των αδερφών Ναουμίδη και το ενδιαφέρον τους να προωθήσουν το άθλημα της Πετοσφαίρισης στην άμμο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμυνταίου.
  Επιπλέον τόνισε τα βήματα προόδου που έχουν σημειώσει οι ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας στον χώρο, εξέλιξη άκρως ενθαρρυντική για το μέλλον του βόλεϊ στην περιοχή.
  Τέλος ο κ. Ακριτίδης, σημείωσε ότι η τοποθεσία του Αγίου Παντελεήμονος, συνάδει για τέτοιου τύπου αθλητικές διοργανώσεις, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, με ορισμένες ακόμα προσθήκες, ο χώρος του Beach Bar "Ammos", να είναι σε θέση να φιλοξενήσει στο μέλλον ακόμα και Τελικές φάσεις.
  Σήμερα Κυριακή 28/7 είναι η τελευταία ημέρα του τουρνουά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τους 2 ημιτελικούς, που θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί, εν συνεχεία θα ακολουθήσει ο τελικός στις 12:00 και η αυλαία θα πέσει με την απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων.        
Ρεπορτάζ
Γιώργος Θεοχαρίδης

2 σχόλια:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.