Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιείται το 1ο Φεστιβάλ Λόφου στον Φιλώτα…



  Ο Ορφέας Περίδης, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Los Mujeros χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στους θεατές που παρακολούθησαν την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Λόφου, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


  Το Φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΜΠΣ Φιλώτας στην όμορφη τοποθεσία λίγο έξω από τον οικισμό, ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου, με την εμφάνιση των Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, Γεωργία Νταγάκη, Δημήτρη Ζερβουδάκη και Σοφία Γεωργαντζή και το Party λήξης του φεστιβάλ που θα ακολουθήσει μετά τις συναυλίες, στην κεντρική πλατεία του Φιλώτα με τους Klazoo.

2 σχόλια:

  1. ναι...ναι ποΛΥ επιτυχια ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ φανηκε παρα πολυ οτι κ τα παιδια που τργουδισαν πριν τον περιδη αλλα κ ο περιδης ποσο ξενερωσαν με τις καρεκλες μι βρε παιδια καρεκλες στην συναυλια ειναι κριμα κ ειναι ωραιο φεστιβαλ κ με πολυ καλους καλλιτεχνες σημερα παρτε ολες τις καρεκλες κ αφηστε καμια 50αρια εκει κοντα στα σουβλακια ειναι κριμα να ξενερωσει κ ο ζερβουδακης ΦΕΔΤΙΒΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα ηταν τελεια.ακόμη κι ο καιρός βοηθούσε...κοψτε τη γρινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.