Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Γιατί η κυρία επέλεξε να θυσιάσει την ανέμελη ζωή της και να περάσει απέναντι, στην άλλη πλευρά του δρόμου, στον στίβο της πολιτικής;

Η φαντασία στην εξουσία (μέρος 3ο και τελευταίο)…
Ποια η άποψη του Δημάρχου, των επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Δημοτικών Συμβούλων, για την νέα υποψηφιότητα στον Δήμο Αμυνταίου…



Ερώτηση: Γιατί η κυρία επέλεξε να θυσιάσει την ανέμελη ζωή της και να περάσει απέναντι, στην άλλη πλευρά του δρόμου, στον στίβο της πολιτικής;

 * (Η σειρά των απαντήσεων είναι τυχαία)...

Μ. Ιωσηφίδης, (Δήμαρχος Αμυνταίου): Η κυρία αυτή πέρασε απέναντι, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της προσβασιμότητας στην τεράστια προσωπική μου προσπάθεια για ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη.

Δ. Φίστας, (Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης): Το γεγονός ότι μερικοί  ασχολούνται με το εάν η γυναίκα διέσχισε το δρόμο και γιατι, αποδεικνύει ότι διακατέχονται από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητα στην περιοχή είναι αφόρητα καταπιεσμένη.

Κ. Θεωδορίδης, (Επικεφαλής Μείζονος αντιπολίτευσης): Παρακαλώ να ανακαλέσετε την φράση σας διότι προβάλλετε σεξιστικά μηνύματα επικίνδυνα για τη νεολαία μας! Να καταγραφεί στα πρακτικά κύριε πρόεδρε. Και αφήστε με τέλος πάντων να ολοκληρώσω.

Τρ. Γρομπανόπουλος, (Πρόεδρος Δ.Κ. Αμυνταίου): Για το καλό της! Στην άλλη πλευρά πίστευε να δει την αλήθεια.

Κ. Μωυσιάδης, (Δημ. Σύμβουλος): Κι όμως, τον διέσχισε…

Μ. Νικολαϊδης, (Δημ. Σύμβουλος): Λαμβάνοντας την ερώτηση επί προσωπικού, απαντώ ότι πέρασε απέναντι παρασυρμένη από τις  αυταπάτες που υπόσχεται η εξουσία.

Γ. Ψαλλίδας, (Δημ. Σύμβουλος): Είναι στη φύση της γυναίκας να διασχίζει τους δρόμους.

Μ. Γιαννιτσοπούλου, (Αντιδήμαρχος): Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο.

Σ. Τσαχειρίδης, (Αντιδήμαρχος): Καμία κυρία δεν πέρασε το δρόμο. Επαναλαμβάνω, καμία κυρία δεν πέρασε το δρόμο.

Α. Θεοδώρου, (Δημ. Σύμβουλος): Για να την κοιτάει ο κόσμος με λαγνεία. Με την πράξη της, άφησε άναυδο τον κόσμο, ως στήλη άλατος!

Μ. Θεοδωρίδης, (Δημ. Σύμβουλος): Προφανώς για να απαγκιστρωθεί σταδιακά από την εδώ πλευρά του δρόμου.

Α. Ρακόπουλος, (Δημ. Σύμβουλος): Η κυρία τάδε πέρασε το δρόμο απέναντι, γιατί ...υπήρχε το απέναντι.

Ι. Μπάντης, (Δημ. Σύμβουλος): Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα θα είναι ελεύθερη να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη της.

Θ. Τζήγας, (Δημ. Σύμβουλος): Βάση των γεγονότων, σκεπτόμενος και αναλύοντας την πράξη της, έβγαλα το τελικό συμπέρασμα ότι, διέσχισε τον δρόμο για να πάει στην απέναντι πλευρά.

Τρ. Γεώργου, (Αντιδήμαρχος): Διαβάσεις πεζών υπάρχουν παντού και μπορούν όλοι να διασχίσουν τον δρόμο με ασφάλεια.

Α. Γεωργιάδης, (Δημ. Σύμβουλος): Της γυναίκας η περασιά είναι μια άβυσσος…

Φ. Βεράνη, (Δημ. Σύμβουλος):  Ο σκοπός που είχε η γυναίκα για να περάσει το δρόμο αγιάζει τα μέσα – όποια κι αν είναι αυτά.

Ε. Χαριτίδης, (δημ. Σύμβουλος): Για να πάει πρώτη πριν πάει κάποια άλλη.

Π. Κόλκας, (Δημ. Συμβουλος): Πάντα προηγούνται οι κυρίες.

Επίλογος…

  Ενδιαφέρουσες απόψεις και μεγάλο ενδιαφέρον προέκυψε σχετικά με τον «τρίτο πόλο» στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Αμυνταίου, στην σατυρική σειρά επεισοδίων «Η φαντασία στην εξουσία» που δημοσιεύσαμε.
  Ακόμα δε μεγάλο ενδιαφέρον καταγράψαμε για το θέμα, καθώς, όπως φάνηκε, οι πολίτες και χιούμορ διαθέτουν –σχολιάζοντας έξυπνα και εύστοχα την κατάσταση-, αλλά και διψάει τόσο για εκλογές (γενικά), όσο και για το κοινός λεγόμενο «ντάγκαρα», ή «καχα-μπαχα», ή «παπαρολογία».

  Τα ονόματα υποψηφίων δειλά - δειλά ακούγονται στις παρέες και τα σενάρια αποχώρησης αλλά και στελέχωσης υποψηφίων στους συνδυασμούς, «δίνουν και παίρνουν».
  Όπως και να ‘χει, οι εκλογές πλησιάζουν, -με ποιο καθεστώς θα διενεργηθούν αυτές ακόμα δεν γνωρίζει κανείς μετά βεβαιότητας-, μέρα που περνά δεν ξαναπερνά και οι μόνες επίσημες υποψηφιότητες για τον Δήμο Αμυνταίου παραμένουν αυτές των κ.κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη και Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, καθώς ο Δημήτρης Φίστας δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και φανταζόμαστε ότι θα υπάρξει και μια υποψηφιότητα στηριζόμενη από το ΚΚΕ.
  Ίσως είναι ακόμα νωρίς για σοβαρές τοποθετήσεις και αναλύσεις, καθώς σειρά έχουν τώρα τα πανηγύρια και οι «πολιτιστικές» εκδηλώσεις (με σουβλάκι, λουκάνικο και μπύρα) και φυσικά τα μπανάκια, τα σφηνάκια και οι ρομαντικοί περίπατοι στις παραλίες!
* Με την ελπίδα ότι σας κρατήσαμε καλή συντροφιά, κλείνουμε το θέμα και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Η κυρία τάδε, δεν πέρασε απέναντι…

  Για όσους επιμένουν ακόμα να μάθουν τι συνέβη τελικά με την «υποψήφια» κυρία για την θέση του Δημάρχου Αμυνταίου στις επικείμενες εκλογές:

  Η κυρία τάδε, μετά από έντονες πιέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον, απέσυρε την υποψηφιότητα της και σε δηλώσεις της, τόνισε:

  «Μπορεί ο Δήμος Αμυνταίου να έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να εκπροσωπηθεί πολιτικά από μια νέα, έξυπνη και όμορφη πολιτικό σαν εμένα, κέρδισε όμως μια σπουδαία νοικοκυρά.

  Θα ασχοληθώ από δω και πέρα με ζήλο και σωστό προγραμματισμό, ώστε να γίνω πρότυπο νοικοκυράς, όχι μόνο για τον Δήμο Αμυνταίου, αλλά και για όλη την Περιφέρεια της  Δυτικής Μακεδονίας»...
 

8 σχόλια:

  1. Πιστεύω απόλυτα,ότι ο νόνος που θα γνωρίζει το όνομα τηςφιλόδοξης γυναίκας για τον δημαρχικό θώκο,είναι ο Ντάνης............!!!!!Ντάνη θα μας πείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισογυνηδες......απο εκεινη την πλευρα να κοιμαστε. κι ομωςκατεβαινει,οι δε επαφες συνεχιζονται και εχει αξιολογοτατο συνδιασμο.

      Διαγραφή
    2. E, όχι και μισογύνηδες.
      Δώστε τη φούντα στο λαό,έχει κάτι λιγούριααααα

      Διαγραφή
  2. Φοβερο το σεναριο, αν και μας σπασατε τα νευρα. Αλλα χρειζοταν. αν βλεπατε πως εκαμναν μερικοι-μερικοι για να μαθουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ζωή είναι γυναίκα!
    Η ζωή τα χει μ άλλον!
    Η ζωζώ δεν άφησε και κανένα.
    Η ζιζέλ μπεζέρισε χρόνια αρτίστα.
    Η ζίβκοβα θέλει ένα λικεράκι,οχι άλλη σκέτη βότκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέλι μέλι αλλά από χέρι βοηθείας τίποτα!
      Ας της δώσουμε καμιά Δημαρχία,άλλο δε μπορούμε...

      Διαγραφή
  4. ΟΧΙ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΟΡΙΤΣΙΝΑΛ, ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία προσπάθησε να περάσει απέναντι όμως... έπεσε στη λακκούβα του Μάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.