Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου Η «ΑΓΚΑΛΙΑ»...



  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Φιλοζωικού Συλλόγου «ΑΓΚΑΛΙΑ» το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου, καθώς πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τον χώρο των εκδηλώσεων και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και να κάνει τα ψώνια του από το την μικρή αγορά που στήθηκε με είδη ρουχισμού, μπιμπελό, βιβλία κλπ, προσφορά των κατοίκων και των καταστημάτων της πόλης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



  Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναυλίες απο τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου, την μπάντας του Δήμου και τους «Tekilla Drinkers», έκθεση φωτογραφίας της ομάδας του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, ανιματέρ για δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών καθώς και βιντεοπροβολές σχετικά με την κακοποίηση των ζώων.


3 σχόλια:

  1. Καλές οι προσπάθειες του συλλόγου ΑΓΚΑΛΙΑ, για την προστασία των ζώων. Τι θα γίνει όμως με τις επιθέσεις των αδέσποτων σε, μικρά κυρίως, παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοψε την καραμέλα και μην διαδιδεις ψευδής ειδήσεις .
      Τό κόμπλεξ σου ΒΓΑΛΤΟ ΑΛΛΟΥ !!!!

      Διαγραφή
  2. ΑΓΚΑΛΙΆ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΖΩΑΚΙ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.