Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία διεξάγεται το BEACH HANDBALL ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ...



  Με δύο αγώνες εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 14.6 το Τουρνουά beach handball Ναουμίδης που πραγματοποιείται από 14 έως 16 Ιουνίου στην Τ.Κ. Άγιου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Είναι το πρώτο τουρνουά του 14ου Πανελληνίου πρωταθλήματος για το 2013, στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 12 ομάδες (8 ανδρών και 4 γυναικών), με guest star την ομάδα της εθνική γυναικών που προετοιμάζεται εντατικά εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Δανίας (9 - 14 Ιουλίου).

  Μπορεί ο καιρός την πρώτη ημέρα του τουρνουά να μην ήταν ιδανικός, αλλά αυτό δεν πτόησε τόσο τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όσο και τον κόσμο που κατέκλυσε το beach bar «ammos» για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το ιδιαίτερο άθλημα του χειροσφαίρισης στην άμμο, υπό το φόντο της λίμνης Βεγορίτιδας.

  Στο αγωνιστικό μέρος, στον όμιλο των γυναικών, η πρωταθλήτρια Ελλάδος και Ευρώπης Avant Garde επικράτησε εύκολα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου με 2-0, αποτέλεσμα με το οποίο και οι Beach Boys ξεπέρασαν το εμπόδιο της ομάδας των Νυχτόβιων στον Β’ όμιλο των ανδρών.

  Την πρώτη ημέρα των αγώνων την παράσταση  έκλεψε το καλλιτεχνικό συγκρότημα των Koza Mostra που παρακολούθησε από κοντά τις αναμετρήσεις.

  Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται, με τον υπεύθυνο του beach handball, Βασίλη Δεληγιαννίδη να εγγυάται την καλή λειτουργία και την επιτυχία της διοργάνωσης, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στο Νομό και ευρύτερα στη Δυτική Μακεδονία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.