Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ηττήθηκε στην ζούγκλα του Αγρινίου ο ΑΜΥΝΤΑΣ…



  Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο ντέρμπυ κορυφής της Β' Εθνικής, ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και τον Αμύντα Αμυνταίου, με τον τελικό 35 -19 να περνάει σε δεύτερη μοίρα...

  Και αν ο κόσμος που κατέκλυσε κάθε γωνιά του γηπέδου είχε κάποια δικαιολογία, στις μεθοδεύσεις που επέλεξε (προπηλακισμοί, υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων)  προκειμένου να επιφέρει εκνευρισμό τους παίκτες του Αμύντα, η  συμπεριφορά ορισμένων παικτών του Αγρινίου ήταν αδικαιολόγητη, προκλητικοί  και σε πολλές περιπτώσεις αντιαθλητική.
  Από την προθέρμανση, παίκτες του Παναιτωλικού, έδειξαν τις διαθέσεις τους κινούμενοι απειλητικά κατά  παίκτη του Αμύντα, ενώ στο τέλος του αγώνα, προκλήθηκε σύρραξη στην είσοδο των αποδυτηρίων, καθώς  ορισμένοι παίκτες των γηπεδούχων δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια μερίδα συναθλητών/παραγόντων  να προφυλάξουν τους παίκτες του Αμύντα από  οπαδούς που είχαν συνωστιστεί πάνω από την είσοδο των αποδυτηρίων, και είτε προεξέτειναν τα πόδια τους από τα κιγκλιδώματα για να χτυπήσουν τους παίκτες είτε τους κατέπτυαν, επιφέροντας  τους θρασύδειλα χτυπήματα από πίσω.
  Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε να προσθέσει το ετεροκίνητο και φοβικό διαιτητικό δίδυμο από την Πάτρα των Χρόνη και Αβράμη, που πέρα από την μεροληπτική στάση που κράτησαν σε βάρος του Αμύντα Αμυνταίου στο Α' ημίχρονο, όπου και κρίθηκε η έκβαση του αγώνα, δεν κατέγραψε καμία παρατήρηση στο φύλλο αγώνος για τα όσα συνέβησαν.
  Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του ο προπονητή του Αμύντα Ζαφείρη Μπεκερίδη, που όταν ζήτησε από τους διαιτητές να στρέψουν το βλέμμα τους, στα όσα εξελίσσονταν στην είσοδο των αποδυτηρίων, εκείνοι αφού τον αγνόησαν επιδεικτικά, στράφηκαν προς την μεριά της γραμματείας, όπου προσπαθούσαν να κλείσουν το συντομότερων δυνατόν το φύλλο αγώνος.
  Στα του αγώνος, οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνοντας με πολλές ελλείψεις βασικών παικτών (Ψωμά Όμηρο, Ρόμπη Δημήτρη, Σπύρο Πετρίδη, Μιχάλη Ιωαννίδη, Παναγιώτη Δημητρίου, Αναστάση Παπαχρήστου, Περικλή Ηλία, Κων/νο Λιάση και Λευτέρη Ελευθεριάδη) και τον Γιώργο Θεοχαρίδη να αγωνίζεται με σπασμένο το παράμεσο δάκτυλο του αριστερού του χεριού, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον αγωνιστικά ανώτερο Παναιτωλικό, που ολοκλήρωσε το ημίχρονο προηγούμενος 19-12.
  Στην επανάληψη ο τεχνικός των φιλοξενούμενων προχώρησε σε πολλές αλλαγές, μια εξ αυτών ήταν  είσοδος του 16χρονου  Γιώργου Τσιτιρέκη, που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ανδρικής ομάδας.
  Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του  Μιχάλη Ζαραβίνα αν συνεχίσει το επιθετικό της κρεσέντο, εν αντιθέσει με τους παίκτες του Αμύντα που κινήθηκαν σε ρηχά νερά (μόλις 7γκ στο β 30λεπτο).
  Κανένας παίκτης του Αμύντα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι, αξίζει όμως να σημειωθεί η τοποθέτηση που έκανε παίκτης του Παναιτωλικού για την ομάδα και τα όσα σημειώθηκαν. «Δυστυχώς η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα (σ ότι έχει να κάνει με τον ηθικό κομμάτι και το ευ αγωνίζεσθε) την παλιά Προοδευτική Αγρινίου, από τότε που ο σύλλογος μετονομάστηκε σε Παναιτωλικός 2-3 παίκτες και ορισμένοι νεοεισελθόντες παράγοντες, μετέτρεψαν  την ομάδα σε παρέα αλητών, με συνέπεια να παρατηρούνται αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα».
Δεκάλεπτα: 8-4, 14-8, 19-12 (ημχ), 23-13, 29-18, 35-19.
Διαιτητές: Χρόνης - Αβράμης
Αμύντας Αμυνταίου (Ζ. Μπεκερίδης): Κάντζης 5, Παπαιωάννου 1, Τόιτος 1, Θωμαίδης 3, Χατζηπέτρου 3, Παναγιωτίδης 5, Κοσμίδης 2, Τσιτιρέκης,  Ζαφειρίδης, Ρώμας (τφ), Θεοχαρίδης (τφ).
Δίλεπτες Αποβολές: 5-5,  Πέναλτι: 4/4 – 4/2

17 σχόλια:

  1. Είναι ντροπή για την διοίκηση του Αμυντα,άφησε τους αθλητές μόνους στο στόμα του λύκου.πηγαν μικρά παιδιά και τα βρίζαν μάνες σπίτια,τους εφτιναν και τρωγαν και το ξύλο ,καλές η γιορτές και η ομιλίες για τα ματιά του κόσμου αλλά ο Αμυντας έχει μεγάλη ιστορία και δεν μπορεί να ξεφτιλιζουν έτσι κάποιες ομαδουλες σαν του Αγρινιου.(ζητήστε συγνώμη απο την αποστολή που πήγε στο Αγρίνιο και παρετηθητε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ....ΠΟΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΗ ΠΗΓΕ ?? 10 ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΟΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. διάβασε καλύτερα το άρθρο φίλε.υπήρχε ένας 16χρονος με την αποστολή

      Διαγραφή
  2. Ειναι ψεμα οτι με την αποστολη ηταν και ο γραμματεας του ΑΜΥΝΤΑ,ο κ.Θωμαιδης;;;;;τι επρεπε να γινει να παει ολο το Δ.Σ. του συλλογου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε πάτε καλά;δηλαδή είστε ευχαριστημένη με αυτά που έγιναν;ο γραμματέας είναι και παίχτης νομίζω.οσο για την διοίκηση ο Χατζης είναι καλός για τέχνες,για χωρο αλλά για το χάντμπολ έχει μεσάνυχτα.εμεις οι γονείς φταίμε που στέλνουμε τα παιδιά μας και σας πληρώνουμε κιόλας (σκεφτείτε λίγο ήρεμα και θα συμφωνήσετε μαζί μου)εγώ είμαι ΑΜΥΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα ρε ανωνυμε 3.44 θα χαλασειςκανενα καλσον.Που πληρωνεις ρε μεγαλε ;τζαμπα μαγκας εισαι και εσυ και οση πουλατε μουρη ανωνυμα.Αν εχετε αρ@@@@@α πηγενετε να αναλαβετε εσεις.Καλη η κριτικη αλλα να γινεται επωνυμα και να εισαι μεσα στον χορο οχι απ εξω!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Κοιτάξτε να δειτε , ξεκιναει το ματς πρηγηθηκαμε.. ηκαμε ηκαμε.. εεε μετααα τους ειπαμεεε εεε εμεις τους ειπαμε... Οτιιι οτι οοοοτι ΟΧΙ, οοοοτι εεεε δεν θελουμε να γινει το τοοοο το ματς αλλα μετα μετα μεταααα εεε μετα αυτοι μαςειπανε οτι οτι οτιιιιιι εεεε θελανε να γινει το ματς, αλλαααα αλλα αλλα ο κοσμος δεν δεν δεεεν ηθελε αλλα μετα μετα μεταααα αυτοι μας ειπανε πως πως πωωωως θελανε αλλα εμεις δεν θελαμε. Μεταααα ξεκινησε το ματς, ξεκινησε το ματς καιιι και καιιιι ξαφνικα 35—19 και καιιιι αυτο ακριβως, τιποτα αλλο...


    ΠΩΣ ΓΕΝΕΙΝ ΑΥΤΟ?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaxaxaxaxa klaiw me to sxolio!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. opios eide to mats katalabe h omada tou agriniou htan poly kaliterh kai nykise............h omada tou agriniou den esteile kanenan a8lith sto nosokomeio opws ekane h omada tou amynta ston prwto gyrw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante re gatakia pante apo do pou eisastan eseis na pate mazi me thn apostolh gia simparastash oloi sto korner gia kafe kai ta sxoleia pane kai erxonte elate na deite pos einai kai mea na milate gatakia ousttttttttttttttttt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. opios parakolou8ise to paixnidi katalabe oti h omada tou agriniou htan poly anwterh apo ayth tou aminta......kai apo thn allh h omada tou agriniou den esteile paixth tou aminta sto nosokomeio opws egine sto paixnidi tou prwtou giroy opou paixteis tou aminta xtipise pisoplata paixth tou panaitolikou kai ton esteile sto nosokomeio......h omada tou aminta exei istoria kai prepei na anebei kathgoria....alla kmia istorikh omada den poulaei paixnidia...........ayto prepei na to katalaboun paixtes kai dioikish tou aminta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε που χτυπήσαν παιχτη του αγρινιου ,το καρναβάλι εκανε τον ψοφιο κοριό τεσσερις έκανε τον χτυπημένο κατα την διάρκεια του αγώνα .

      Βάλτε το παιδικό στον αγώνα με την Αρτα

      Διαγραφή
    2. Ναι, να βαλουμε το παιδικο να γινουμε ξεφτυλα παλι. Ολοι οι μαγκες του πληκτρολογιου εδω μαζευτηκατε. Εσυ υποτιθεται εισαι Αμύντας και θες το καλο της ομαδας μας.. Αρτινος να φανταστω ε?

      Διαγραφή
  10. Το να χρησιμοποιεις την λεξη ντερμπυ σε ενα ματς το οποιο ληγει με 16 (!!!!!!!!!!!!!!) γκολ διαφορα ειναι απο μονο του πολυ αστειο. Απορω πραγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ HANDBALL TEAM ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pros ton 13 martiou-12.56...den se xalase pou efages 35 goal sto kefali apo tin ''omadoula''?gataki e gataki...kane niaou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.