Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αμύνταιο: Καυτά ενσταντανέ από την Λαϊκή συνέλευση της ΔΕΤΕΠΑ…



Η παρεξήγηση, η «σπαθάτη» εξήγηση, το δημιούργημα(!), η λάσπη και το …προνόμιο του μικροφώνου!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Και το τηλέφωνο καλά κρατεί!Μήπως ενδιαφέρεται για τα θέματα που θίχτηκαν με τις διάφορες ερωτήσεις?Όταν κ.δήμαρχε κάνετε μιά συνέλευση για ενημ΄έρωση των δημοτών,τότε από τάκτ δεν επικοινωνείται,ούτε δέχεστε κλήσεις.Μην είστε τόσο προκλητικός και γράφεται τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Παπαχρήστου
    Είσαι υπόλογος για πολλά πράγματα, όσον αφορά την λαϊκή συνέλευση σε θέματα της ΔΕΤΕΠΑ.
    Είσαι υπόλογος γιατί δεν άφησες τον ΚΘ να μιλήσει. Θα μας ζάλιζε με παπαριές χωρίς νόημα. Τι να πει άλλωστε;
    Είσαι υπόλογος γιατί σε κατηγορούν ότι βόλεψες φίλους σου με νέες συνδέσεις και όφελος από τις 80 παροχές και δεν του θύμισες τις 2 πανάκριβες συνδέσεις του ΚΝ και του ΓΕ δίπλα στο στρατόπεδο!
    Είσαι υπόλογος γιατί πληρώνεσαι (και καλά κάνεις) ενώ ο ΚΘ δεν πληρώνονταν γιατί δεν προβλέπετο. Που είναι το κακό;
    Είσαι υπόλογος γιατί έκλεισες τα χρήματα της ΔΕΤΕΠΑ με υψηλό επιτόκιο, ενώ ο ΚΘ τα είχε σε τρεχούμενο (βλακεία του) και στο όνομά του (;) (ύποπτον).
    Είσαι υπόλογος γιατί πραγματοποίησες νέες συνδέσεις με χαμηλό κόστος, σε αντίθεση με τον ΚΘ που ζητούσε μέχρι 5000 ευρώ για να είναι τάχα βιώσιμη η εταιρεία..
    Είσαι υπόλογος γιατί σε κατηγόρησαν για απόθεση ασβέστη σε μη νόμιμο μέρος και πρέπει να παραιτηθείς γι' αυτό, ενώ για τον ΚΘ που χρεώνει τις σοφίτες και πουλάει τις πυλωτές είναι φυσιολογικό.
    Είσαι υπόλογος γιατί άδικα κατηγορείται ο ΚΘ για το θέμα με τον ΑΟ. Δεν έκανε και τίποτε ο άνθρωπος; Και αφού το θέμα μπήκε στο αρχείο γιατί μας το κρύβεις;
    Είσαι υπόλογος γιατί η εταιρεία που εργάζεσαι κάνει δωρεές για ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ αυτός κερνάει τσιπουράκια τους παππούδες στα χωριά, (ο γύφτος) και στρώνει τους δρόμους με άσφαλτο την παραμονή των εκλογών, (όπως στο σπίτι μου).
    έκανε πολλά έργα ο άνθρωπος που εξελέγει εντεχνως και επιμελώς και ολα είχαν τσιμέντο και πλακάκια από το μαγαζί του.
    Είσαι υπόλογος γιατί πληρώνεις τις οφειλές με τα χρεολύσια προς την ΔΕΗ και δεν το παίζεις τζάμπα μάγκας όπως οι προηγούμενοι.
    Άφησες κ. Παπαχρήστου πολλά υπονοούμενα εσύ και ο Δήμαρχός. Δεν είναι ενημέρωση αυτή. Θα μου το πληρώσεις μια μέρα αυτό αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ",αναρτήθηκε στο dlogspot "Το Βούκινο",ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι η τηλεθέρμανση είχε ενταχθεί πολύ ποιό γρήγορα,από το 2010.Κάνε μια έρευνα να μας πεις τι γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.