Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Λαϊκή συνέλευση για την τηλεθέρμανση στο Αμύνταιο…

  Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση, το απόγευμα της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…

  Παρουσία Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων, πρώην αυτοδιοικητικών, καθώς και πολιτών της περιοχής, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, Νίκος Παπαχρήστου, παρουσίασαν αναλυτικά την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης και αναφέρθηκαν στον μελλοντικό σχεδιασμό, όσον αφορά την επέκταση του έργου, τόσο στην πόλη του Αμυνταίου, όσο και στις άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.






  Σκηνές αμηχανίας, ασυνεννοησίας και έντασης, στη Λαϊκή συνέλευση…

  Η παρεξήγηση, το δημιούργημα(!), η λάσπη, το …προνόμιο του μικροφώνου και το "συμβόλαιο τιμής" του Δήμαρχου Αμυνταίου: «Διαφάνεια και αδικίες: είναι όρος τιμής για εμάς, να μην δώσουμε δικαιώματα σε κανέναν»…



14 σχόλια:

  1. ΤΗΕΟ και Μικρέ Σερίφη αποφεύγετε το κόκκινο φόντο σε εμφανίσεις σας. Γίνεστε ένα χρώμα με το φόντο και δε διακρίνεστε. Σαν Ινδιάνοι με χρώματα παραλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί καλύπτεις τον κ.δήμαρχο κ.Παπαχρήστου?Γιατί συνεχίζεις να λες ψέματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε δήμαρχε η πόρτα του γραφείου σας είναι ανοιχτή,αλλά υπάρχει μια διαφορά,εσείς δεν είστε μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Γεώργου,αντιδήμαρχε από τον ¨Αγιο Παντελεήμανα,για κάθεσε σαν μαραζομένος?Μήπως επειδή άφησε να περάσει ντούκου το θέμα μα τα βιομηχανικά απόβλητα?Όταν θα έρθουν οι πρασκλήσεις,ξέρεις για ποιές μιλάω,τότε θα δείς τα ζόρια επειδή δεν λειτούργησες νόμιμα!Είναι ντροπή σου που δεν σκέφτηκες τους χωριανούς μας,ούτε τις παραγωγές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεριφη, εχεις καποιο τικ ε το εχεις καταλαβει; Ειδες τον εαυτο σου πως κανεις στο βιντεο; Σε τρωει η αδικια ε; Τι κανεις εκει με το κινητο σου γραφεις την κουβεντα να την πας στα δικαστηρια; Αχ ρε Μουφα, το παιδι σε υποστηριζει. Μολις ανοιξεις το στομα σου να μιλησεις ο σεριφης κανει σαν να βλεπει το παιδι του να λεει το πρωτο του ποιημα στο νηπιαγωγειο. Κριμα τι να πω και παλι κριμα. Το επιπεδο εχει ποια ξεφυγει, εχει χαθει η μπαλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυσσάξατε με τα απόβλητα. Κάντε μήνυση στον διευθυντή της CaO. Αλλά κάτω τα χέρια από τον Διευθυντή της ΔΕΤΕΠΑ.
    Βρείτε αν έχετε παπάρια κάτι μεμπτό εναντίον του. Είστε νάνοι απέναντί του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε τον γιγαντα... χαλαρωσε λιγο

      Διαγραφή
    2. χχαχαχαχα! Η πορτα του γραφειου μου ειναι ανοιχτη ειπε;;; ακουσα καλα;;; ποιο ευκολο ειναι να δεις τον πάπα παρα τον κ. δημαρχο και οσοι το εχουν επιχειρησει μπορουν να το επιβεβαιωσουν. Μη δουλευομαστε και μεταξυ μας τωρα

      Διαγραφή
  7. Για μια ακόμα φορά η αντιπολίτευση απέδειξε πόσο χαμηλά μπορεί να τοποθετήσει τον πολιτικό πήχη.
    Ο κ.Θεοδωρίδης αντιδρά στην επέκταση του δικτύου τηλεθέρμανσης στη Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνοντας λόγο για εξυπηρέτηση ημετέρων.Ας κάνει τον κόπο να μας εξηγήσει κάποια στιγμή ο πρώην δήμαρχος τις αποφάσεις που πάρθηκαν επι των ημερών του στο θέμα αυτό. Την απόφασή του δηλαδή να επεκτείνει το δίκτυο στο δρόμο πάνω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό για να συνδέσει 4 (!) μονοκατοικίες καθώς και στον περιφερειακό δρόμο του στρατοπέδου για να εξυπηρετήσει λιγότερες από 10 μονοκατοικίες. Συγκεντρωμένες οι παραπάνω κατοικίες μετά βίας συνιστούν 1 πολυκατοικία επί της Μ.Αλεξάνρου.Οξύμωρο; Όσο και το γεγονός οτι ο κ.Θεοδωρίδης ζητά από τους πάντες εξηγήσεις, τις οποίες ποτέ δεν ένιωσε ο ίδιος την υποχρέωση να δώσει.
    Από την άλλη ο κ.Ρακόπουλος, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αδιαμαρτύρητα λάμβανε μισθό για την ιδιότητά του αυτή. Αξιώνει όμως από τον Πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ να προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί...
    Φαιδρά πράγματα κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε τι σκεφτόμουνα!!
    Ο ΚΘ πέρασε από τον εισαγγελέα. Στο αρχείο το ένα σκέλος, δεν θα τον δούμε δήμαρχο κατά πάσα πιθανότητα.
    Ο ΑΡ πέρασε από το γραφείο του εισαγγελέα γιατί είναι νταής και δέρνει χα χα χα!!
    Ο ΑΘ πέρασε επίσης από το γραφείο γιατί τον έτρωγε το...χέρι του.
    Και επειδή δεν βγαίνει καπνός χωρίς φωτιά ας έχουμε το νου μας ποιους στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.54 Π.Μ. ΄Οσα εμετικά και να γράφεις, κατάλαβέ το ότι έχετε τελειώσει, τις βρωμιές σας τις έχει καταλάβει και ο τελευταίος έντιμος δημότης που παρασύρθηκε,ψάξε αλλού να γλείψεις, γυμοσάλιαγκα, μήπως και τακτοποιηθείς κάπου, αλλ'α ότι και να γίνει κατάλαβέ το ότι πρέπει να δουλέψεις, η ρουφιανιά δε σε σώζει πλέον......

      Διαγραφή
    2. οποιαν αμαρτίαν εποίησα;

      Διαγραφή
  9. ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;
    ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ-Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ-ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΤΟ.
    ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ.
    Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Ε' ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ.
    ΑΜΥΝΤΑΙΟ,ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΜΕΣΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΔ ΚΑΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ...
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περάστε κόσμε,όλοι θα πάρετε,σε ένα-δύο-τρία χρονάκια,ακόμη και οι ίδιοι δεν το γνωρίζουμε,δουλειές του ποδαριού.Αποφασή πήρατε για το τι θα γίνει,πότε θα δωθεί η τηλεθέρμανση,εφόσον φυσικά πραγματοποιηθεί,διότι με αυτή την τακτική που ακολουθείται,δεν το βλέπω να γίνετε το έργο!Περαστικά δημότες!Κάποιο ρητό λέει "δεν ήξερες,δεν ρώταγες,δεν έβλεπες"?Δεν είδατε το μέγα έργο του Λιάση με την καταστροφή της καλύτερης πλατείας της Δυτ.Μακεδονίας?Τι περιμένατε να σας κάνουν άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.