Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΕΤΕΠΑ και η ημέρα των ερωτευμένων…

   Με μια πρωτότυπη προσφορά προς τους καταναλωτές της, η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου, γιορτάζει την σημερινή «ημέρα των ερωτευμένων», εφαρμόζοντας στη πράξη το «αρχαίο» ελληνικό γνωμικό: «κρύο, καιρός για δύο»! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

  Έτσι λοιπόν από το πρωί μέχρι και την ώρα που γράφεται το παρόν (5.30 το απόγευμα), οι κάτοικοι του Αμυνταίου νοιώθουν την «γλύκα» του να είσαι άστεγος, κάτι εξάλλου που είναι στα άμεσα σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης…

  Σε ευχαριστούμε ΔΕΤΕΠΑ!

Υ.Γ. Για τους …ανέραστους που ρωτάνε πότε θα ανοίξουν οι στρόφιγγες της θέρμανσης, δυστυχώς δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Υπομονή λοιπόν, καναπέ, κουβέρτα και τσαγάκι… 


10 σχόλια:

  1. Ο κ.δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ,έλεγαν κάποτε ότι για όποιο θέμα αφορά την ΔΕΗ θα υπάρχει οινική ρήτρα!Τώρα το ξέχασα,ή το έκαναν γαργάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ χρειαζόματε την σάτυρα'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε θερμανση ουτε νερο ολη μερα γαμω την καταδικη μου. αι σιχτιρ ολοισας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά του ΠΕΡΙΚΟΠΙΟΥ μπράβο. Τέλειο το κείμενο τέλεια τα video clip! Μάλλον η ΔΕΤΕΠΑ γνωρίζει τα sexουαλικά προβλήματα που έχουν οι δημότες λόγω οικονομικής κρίσης και φροντίζει με έμεσους τρόπους να προτείνει λύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει για την ΔΕΤΕΠΑ,συμβαίνουν και οι βλάβες,αλλά εκείνο το νερό ρε παιδιά,νισάφι,μας έχετε ξεσκίσει στις διακοπές.Έχει παρατραβήξει το πράμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όσους παραπονιούνται για την έλλεψη νερού:
    Ο μ. Ναπολέοντας έλεγε στην Ιωσηφίνα: "Μην πλυθείς, έρχομαι".

    Πλάκα πλάκα, τώρα που το σκέφτομαι, αφού μας γ***σαν επί 2 χρόνια, τώρα ουσιαστικά μας λένε: "Γ***θείτε μόνοι σας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ακριβως σου εκαναν επι 2 χρονια ρε αρρωστε;; τι ακριβως ;;Μικροπολιτικε της συμφορας.Αντε κανε καμμια αλλη δουλεια με τα ψιχουλα που παιρνεις απο τον γνωστο και μονιμο πολιτικο του Αμυνταιου για να τον λιβανιζεις.

      Διαγραφή
  7. Και ο θεός με μας είναι. Ο Καιρός ΜΑΛΑΚΩΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ να πω.Το Αμύνταιο ανεβάζει κλάση,ούτε ΠΡΕΣΠΑ να τανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.