Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τουρνουά παλαιμάχων ΧΑΝΤΜΠΟΛ στο Αμύνταιο…



Σαν να μην πέρασε μια μέρα…(video)

  Έβγαλαν τα κοστούμια, φόρεσαν αθλητικές φόρμες και κατέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που διέπρεψαν στην εφηβεία τους, για να αγωνιστούν και πάλι. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Αυτή τη φορά όμως χωρίς το άγχος της βαθμολογίας.
  Αυτή την φορά αγωνιστήκαν για να τιμήσουν ένα παλιό τους συμπαίχτη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, τον Άκη Καναργελίδη, τους παλιούς τους προπονητές και προέδρους των ομάδων, αλλά και την 36η επέτειο από τον πρώτο αγώνα ΧΑΝΤΜΠΟΛ που δόθηκε στο Αμύνταιο

  Ήταν μια πρωτοβουλία της επιτροπής ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρωί της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2013 στο ΔΑΚ Αμυνταίου και συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροια και επίλεκτων Θεσσαλονίκης.












10 σχόλια:

  1. Ρε έπεσε ο Θωμούλης,τι είναι αυτά που κάνετε?Μάλλον δεν έκανε προπόνηση.Είχε τον χορό στο Νυχτέρι το Σάββατο.Βλέπετε δεν υπήρχαν άλλοι να χορέψουν και έπρεπε να βγάλει το πρόγραμμα.Αληθεια του δίνουν του το κάτι τί,για τις υπηρεσίες που προσφέρει?Απ'ότι ξέρω δεν κάνει κάτι χωρίς πληρωμή!Θανά κούρασες και κούρασες πάρα πολύ!Φτάνουν τα τσαλίμια!Θέλουν και άλλοι να σύρρουν τον χορό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο κόμπλεξ βγάζεις ,ο διαχειριστης παρακαλείται να σβήσει τα ακυρα ποστ

      Διαγραφή
    2. Χορεύει και γουστάρει. Ποιον ενοχλεί;
      Εμένα μου αρέσει να τον βλέπω να χορεύει.

      Διαγραφή
  2. ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΚΙΑ ΠΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΜΕΣΟΣ Η ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΒΡΟΧΗ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα μεγαλο μπραβο στον συλλογο παλαιμαχων για την ομορφη εκδηλωση,δειχνουν περα απο την πολιτικη προελευση του καθενος οτι αγαπανε το αθλημα τους.Εξαιρετικη η ιδεα να τιμησουν αυτους που τιμησαν.Μακαρι να εχουμε τετοιους ειδους εκδηλωσεις που δεν αποσκοπουν σε αλλους κερδη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα! Η αληθεια ειναι οτι οταν ο θωμουλης σηκωθει για χορο ξεχναει να καθησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι σχεση εχει αν ο Θωμουλης χορευει πολυ;;Το θεμα ηταν το τουρνουα των παλαιμαχων μια εξαιρετικη ιδεα που απο οτι γνωριζω δεν ειχε καμμια σχεση ο Τζηγας με αυτην.Συμμετειχε ως παλαιμαχος,αλλοι την διοργανωσαν.Γιατι υπαρχει τοση μιζερια;;;Μπραβο και απο εμενα στους παλαιμαχους για την εκδηλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπες και μόνος σου. Η μιζέρια τους βάζει να ασχολούνται με πράγματα που δεν έχουν σχέση με τους παλαίμαχους.
      Αυτούς τους παλαίμαχους που έχουν δοξάσει το Αμύνταιο και τους έχουμε στην καρδιά μας για τις στιγμές που μας έχουνε χαρίσει.

      Διαγραφή
    2. δεν κερδισαν και λιγα...ολοι βολευτηκαν σε σχολεια και ξινονται.δουνε και λαβειν θα μου πεις. Δεν εχεις αδικο αλλα μην νομιζουμε οτι θυσιαστηκαν και για μας τα παληκαρια

      Διαγραφή
  6. Πολλά συγχαρητήρια στο Δ/Σ του Αμύντα, την επιτροπή εθελοντών της χειροσφαίρισης του συλλόγου αλλά και στον σύλλογο παλαιμάχων για την άψογη διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.