Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νυμφαίο: Φαντασιώσεις ή πραγματικότητα…



  Και ξαφνικά, περιδιαβαίνοντας στα χιονισμένα σοκάκια της (κατά τα άλλα) …ιστορικής έδρας(!) του Δ. Αμυνταίου, σε ένα Αγγελοπουλικό, ομιχλώδες σκηνικό, ακούγονται γνώριμοι, αγαπημένοι ήχοι… 
Παρτίδες, αδερφάκι μου θ’ ανοίξουμε
και την παλιά φιλία μας θα σβήσουμε
ρε μάγκα το παράκανες
θαρρώ πολλά μου τα `κανες…

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ…




5 σχόλια:

  1. Υπάρχουν τέτοια άλλα μέρη στην Ελλάδα?Μάλλον όχι πολλά!Διαβάζω ότι είναι η Ιστορική Έδρα του δήμου Αμυνταίου!Επειδή έχω πάει αρκετές φορές στο όμορφο Νυμφαίο,τελευταία μάλιστα έκανα τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μου,το 2011,είδα μεγάλη αδράνεια από τους υπεύθυνους του δήμου,καμμιά αξιοποίηση,κανένα νέο πρόγραμμα,μάλλον οι αρμόδιοι είναι αλλού,σε άλλον κόσμο!Τελικά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν αφαιθεί στο έλεος του Θεού!Έχουν αφαιθεί στην τύχη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αππου ειστε αγαπητε μου εσεις;;; Απο τα μακρινα Βαλτόνερα μηπως;;; Ρε πανε να δεις αν ερχεται ο Μουφας απ η γωνια που εισαι κι επισκεπτης... κι εγω ο Σπαϊντερμαν . Μ ολα τα νουμερα πια!!

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ....ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο πανέμορφο Νυμφαίο έχει πολύ ενεργητικά άτομα που πονάνε για τον τόπο τους,άλλοστε φαίνεται από τα όσα έχουν δημιουργήσει μέχρι σήμερα.Το θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρεται η δημοτική αρχή για τον τόπο αυτόν,πέρισυ ήταν δύο μερόνυχτα αποκλεισμένο,ποιά η βοήθεια την υπευθύνων?Ποιά η ετοιμότητά τους?

      Διαγραφή
    2. Ε πεστο μας ντε η δημοτικη αρχη σε καιει... Να ξαναρθεις σε δεκαπεντε χρονια που θα ξαναβγαλουμε τον Μουφα. Ισως τοτε να εχουμε ξεχασει την μαυρη λαιλαπα που εφερε στον τοπο αυτος κι οι υποτακτικοι του, γιατροι σεριφηδες κι εργατοπατατερες

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.