Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο εφησυχασμός και το καλό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς δεν αρκούν…



  Ήττα για τον Φιλώτα Μ.Π.Σ. από τον Ε.Σ. Αμύντα με σκορ 20-10 στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Αμυνταίου. 
  Σε γενικές γραμμές ήταν ένας καλός αγώνας που κυριάρχησε ο Αμύντας από το πρώτο λεπτό στο σκορ και με τον Φιλώτα να υστερεί δραματικά στον τομέα των σουτ.

  Αναλυτικότερα, το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά και γεμάτο ένταση με τον μεν Φιλώτα να παίζει υποδειγματική άμυνα αλλά ασυντόνιστο στην επίθεση και με κακές επιλογές στα σουτ. Ο δε Αμύντας είχε στις τάξεις του μια εκπληκτική Ciobanou και την Κόρρα που σταματούσε αποτελεσματικότατα όλες τις επιθετικές ενέργειες του Φιλώτα. Η εικόνα αυτή των ομάδων είχε σαν αποτέλεσμα να λήξει το ημίχρονο 11-2 με τον Αμύντα να έχει επιβάλει τον ρυθμό του και με τον Φιλώτα να αδυνατεί να σκοράρει μέχρι και το 11ο λεπτό πετυχαίνοντας οριακά 2 γκολ και χάνοντας σχεδόν όλα τα πέναλτι.
  Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Φιλώτα μπήκε πιο αποφασισμένη να διεκδικήσει την νίκη από την γηπεδούχο ομάδα του Αμύντα. Οι φιλοξενούμενες ανέβασαν τους ρυθμούς τους, αυτό όμως δεν ήταν ικανό για να ανατραπεί η διαφορά στο σκορ. Οι Φιλωτιανές εξακολουθούσαν να χάνουν τα πέναλτι και αδυνατούσαν να ολοκληρώσουν αιφνιδιασμούς και επιθετικές ενέργειες. Οι γηπεδούχοι αν και χαμήλωσαν το ρυθμό, δεν έχασαν στιγμή τον έλεγχο, με την Ciobanu να συμπληρώνει 11 γκολ. Κάπως έτσι έληξε το τοπικό ντέρμπι, με τον Αμύντα να πανηγυρίζει μια σχετικά εύκολη νίκη, με το τελικό σκορ 20-10 και να επιβεβαιώνει ότι οι απουσίες στην προπόνηση στοιχίζουν ακριβά.
  Καλύτερες παίχτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν η Ταιρίδου η οποία είχε πολύ καλή εμφάνιση στο τέρμα και στην άμυνα η Γκάτσιου μέχρι την στιγμή που χτύπησε στον καρπό ενώ αναμφισβήτητα καλύτερη παίκτρια του Αμύντα αλλά και του αγώνα ήταν η Ciobanu με 11 γκολ, αλλά και η Κόρρα η οποία ήταν ανίκητη στο τέρμα της.
  Στα αξιοπρόσεκτα του αγώνα ήταν η σεμνή τελετή και η 1 λεπτού σιγή που τηρήθηκε στην μνήμη του Γ. Καρναγελίδη, παίκτη του Αμύντα που στην διάρκεια αγώνα τον Ιανουάριο του 1995 έπεσε νεκρός από ανακοπή. Στο διάλειμμα του ημιχρόνου έγινε και η βράβευση από τον Ε.Σ Αμύντα της Μοσχοπούλου, αθλήτριας Ξιφασκίας για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην ηλικία της.
  Το Δ.Σ. συγχαίρει την ομάδα του Αμύντα για την δίκαιη νίκη της καθώς και τους διαιτητές του αγώνα Πάγιο Κ. και Τσιάνα Β. από την Κοζάνη για την άψογη διαιτησία τους. Τέλος το Δ.Σ. θέλει να τονίσει στις αθλήτριες ότι ο εφησυχασμός και ένα καλό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς δεν αρκεί, χρειάζεται συνεχής εντατική δουλειά από όλους για έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2.
Συνθέσεις ομάδων:  
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε., Κατωτοικίδου Α. (1), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α., Τσουτσουλάκη Σ. (2), Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (2), Στρατάκη Ε., Τολούδη Ε. (1), Παπαδοπούλου Α., Χαριτοπούλου Ο. (2), Φυλάκη Φ. (2).
Πέναλτι: 2/7 Δίλεπτες: 2
Ε.Σ Αμύντας: (Γιώσκος Ν.): Κόρρα Π. (ΤΦ), Γιαπουτζή Δ. (ΤΦ), Μπάντη Β. (1), Γεωργιάδου Ε. (1), Παπαβασιλείου Α. (2), Ρακοπούλου Η., Σκόδρα Ν. (3), Cenko M. (1), Ciobanu X. (11), Σκόδρα Τ. (1), Γαλμπάδη Α., Πάνου Α., Ηλιάδου Φ., Δημητριάδου Ι.
Πέναλτι: 1/4  Δίλεπτες: 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΩΤΑ Μ.Π.Σ.

17 σχόλια:

  1. Καλα ρε ποιος τα γραφει ολα αυτα; μηπως ηταν σε αλλο γηπεδο;Αλλα ετσι ειναι δεν φταιει κανεις αλλα ο Γιωσκος που τους σεβαστηκε και εριξε τον ρυθμο του αγωνα στο δευτερο ημιχρονο.Για τριαντα γκολ το λιγοτερο ηταν ο Φιλωτας χθες.Υποδειγματικη αμυνα λεει αλλα υστερησαμε στα σουτ....το αλλο με τον τοτο το ξερετε φιλωτιανα γατακια;;;Αντε γεια ρε που θελατε και να κερδισετε.Μπραβο κοπελαρες του ΑΜΥΝΤΑ συγχαρητηρια και παντα τετοια γλεντια ...ειδικα με τα ΓΑΤΑΚΙΑ του ΦΙΛΩΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκάτσιου έλα στον Αμύντα να κάνεις μεγάλα πράγματα με την Ρουμάνα....ένας θαυμαστής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά η Γκάτσιου πρέπει να έρθει στον Αμύντα. Σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει θέση στην ομάδα του Αμυνταίου στη μεγάλη κατηγορία. Εξάλλου το κορίτσι παίζει πολύ καλή άμυνα και είναι πολύ δημιουργική και στην επίθεση. Το πάθος της περισσεύει, ακόμα και με χτυπημένο χέρι έκανε ότι μπορούσε. Ας ελπίζουμε ο Στρατηγός Στρατάκης αφού τόσο ενδιαφέρεται για το άθλημα στη περιοχή μας να την βοηθήσει να ενταχθεί στην οικογένεια του Αμύντα. Φαντάζομαι ότι και ο Αμύντας θα την ήθελε στην ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Ναι την θέλουμε ,να τις γυαλίζει ολοκόκκινα παπούτσια της

      Διαγραφή
    3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΙΧΤΡΙΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΟΣΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Κ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  3. ο κουπας τα γραφει ποιος τα γραφει τι περιμενατε να λεγε δηλαδη οτι ημασταν για τα σκυλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σταματηστε ο φιλωτας εχει πολυ καλη ομαδα ...αντε σας βλεπουμε και σας του αμυντα στα μινι και παγκορασιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακη 20 Ιανουαριου πρωταθλημα ΜΙΝΙ
      ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΦΙΛΩΤΑΣ 27-5 ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. αχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχα

      Διαγραφή
    3. την ιδια μερα....
      ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΑΡΙΩΝ-ΦΙΛΩΤΑΣ 22-18
      ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΦΙΛΩΤΑΣ 21-6
      ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΦΙΛΩΤΑΣ 28-10
      για γελα τωρα.....

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα, σας έλειψα;.. Όχι;.. Κρίμα!

    Τέλος πάντων , όλη τη βδομάδα έγινε ντόρος για το Αμύντας Φιλώτας, ενώ η αναμέτρηση των ανδρών πέρασε στα ψηλά …. Ε στα ψιλά με συγχωρείται, όχι άδικα καθώς το ανδρικό του Αμύντα με εξαίρεση 3-4 παίκτες , δεν αξίζει κ πολλά!

    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το πρωί του Σαββάτου ξύπνησα και πήγα για καφέ Φλώρινα….. ωπα ωπα, μάλλον πήγα πολύ αρχή, μισό…… κατέβηκα στο γυμναστήριο για να δω τον αγώνα των γυναικών.

    Μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα, τη δουλειά που έκαναν οι άνθρωποι του Αμύντα για να προβάλλουν τους χορηγούς τους, με λογότυπα στους τοίχους, στο παρκέ, ηχητική εκφώνηση, ηλεκτρονικό τύπο, πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

    Αλλά ας πάμε στον αγώνα……..Πραγματικά η Θεανώ και ο Δημητράκης κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου (δικαιολογημένα τους τα έψαλε ο Βακάλης), δεν μπορεί όλες οι ομάδες , μα όλες , να βγάζουν μαν του μαν τη Ρουμάνα από τη αρχή, και αυτοί να τον παίζουν άνετοι με 5-1 άμυνα λες και έχουν παίκτριες επιπέδου Α1 (όχι ότι και εκεί είναι πολύ καλύτερα, αλλά λέμε).

    Αν λοιπόν έβγαζαν από την αρχή μαν το μαν τη Ρουμάνα, θα δυσκόλευαν παρά πολύ το γύρισμα της μπάλας του Αμύντα, καθώς ο Γιώσκος έκανε το λάθος να βάλει την Τζούλια εξτρέμ και έτσι η Μπάντη και η ξανθιά το ιντερ σίγουρα θα έκαναν ένα κάρο λάθη.
    Βέβαια ο Γιώσκος κατάλαβε το λάθος του, και μετά από κάποια λεπτά έβαλε την Τζούλια στην περιφέρεια.

    Από κει και πέρα ο Αμύντας έδειξε ότι η επίθεση του βασίζεται σε 2 παίκτριες, στη Ρουμάνα και την Τζούλια. Ενώ στην Άμυνα μπορώ να πω ότι όλες ακόμα και οι μεγαλύτερες σε ηλικία ρίχνουν πολύ ξύλο και παίζουν αρκετά καλά.

    Φυσικά μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Κορρα, μάλλον ο Βακάλης θα πρέπει να την ξανακαλέσει σε καμιά προεπιλογή, έδειξε ότι είναι σε φόρμα, έβγαλε συνεχόμενα πέναλτι, εξουδετέρωσε 3 αιφνιδιασμούς και έκοψε τα πόδια των παικτριών του Φιλώτα, που έβλεπαν στην κυριολεξία την εστία του Αμύντα σαν ποντικότρυπα,

    ΡΕ πρόεδρε 2 γκολ σε 30λεπτά παιχνιδιού, δηλαδή 1 γκολ το 15λ , καλά με τον Αμύντα παίζατε ή με την Εθνική Σερβίας!!! (υπονοούμενο η εθνική Σερβίας) .

    Η Τσουτσουλάκη δεν μπορούσε να πάρει τις μπαλιές που ήθελε, η Νατάσα δεν μπόρεσε να βοηθήσει όπως ήθελε , καθώς ο Γιωσκος την έβγαλε ,σωστά, μαν του μαν και έτσι η επίθεση του Φιλώτα περιορίστηκε στις προσπάθειες των υπολοίπων παικτριών του, που πραγματικά δεν το μυρίζουν καθόλου το μπαλάκι.

    Ρε Θεανέ, εκείνη την Γκατσιου, τι την βάζεις περιφέρεια, όλο βήματα έκανε ή λάθος επιλογές, άσε που υστερεί πολύ σε δύναμη, που να διεισδύσει μέσα, πλάκα μας κάνεις;

    Αλλά να πούμε την αλήθεια ο Φιλώτας έχει καλύτερο υλικό στις νεαρές ηλικίες σε σχέση με τον Αμύντα, γι αυτό ο Νίκος έβαλε τις μικρές στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

    Ρε Vodafone, δηλαδή άμα της έβαζες 5λ νωρίτερα θα σου χαλούσαν τη μαγιά;….πρόσεξε τα ηλικιακά σου γιατί σε βλέπω να γίνεσαι επαίτης (αθλητριών)

    Τέλος πάντων ,ο Αμύντας θα βγει άνετα πρώτος στην κατηγορία, αλλά σίγουρα μ αυτή την ομάδα θα βγει τελευταίος στην Α1, αν τελικώς ανέβει.

    Μοναδική λύση η ενσωμάτωση 2-3 αθλητριών του Φιλώτα στον Αμύντα…. εκτός και αν υπάρχουν τα λεφτά για μεταγραφές,……ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    Α να μην ξεχάσω να πω ότι είχε πολύ κόσμο στο γήπεδο , επιβεβαιώνοντας το ρητό το νινί σέρνει καράβι!
    Μετά το τέλος του παιχνιδιού αποφάσισα να δω και τον αγώνα των ανδρών, είχα να τα δω τα παλικάρια, από πέρυσι , στο παιχνίδι με την Καστοριά….ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ!!!

    Φευγω θεσ/νίκη………

    ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον συνχαρητήρια για την ομάδα του αμυνταίου για την επιβλητική νίκη.
    Δευτερον Ρε στρουμφ μέγα αναλητη, η Γκάτσιου μετά απο ένα χτύπημα έπαιζε με κάταγμα στο καρπο ( για 1.5 μήνα θα είναι στο γύψο) χωρίς κανένας να το προσέξει ούτε να το δίξει και παρολα αυτά με κάταγμα στο καρπό τα έβγαλε πέρα με αξιοπρέπεια στην άμυνα για μεγάλο διάστημα μετά το χτύπημα. Άν είσουν εσύ με κάταγμα να σε βλέπαμε πως θα αντιδρούσες.
    Ενα μεγάλο μπράβο της !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επαιζε με καταγμα στον καρπο; και θα χει τωρα στο γυψο το χερι 1.5 μηνα;;;;;;;;; οχι μπραβο της...σε γιατρο πρεπει να την πανε την κοπελα να κοιταχτει...Προς τι η θυσια; δε βρησκω το παραμικρο λογο και το παραμικρο αντικρυσμα επισης...

      Διαγραφή
    2. Ε τωρα ο Φιλώτας αμα στηριζεται μονο στη Αννα φαντασου τη ομαδα εχει

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.