Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Τιμήθηκε η μνήμη του Άκη Καναργελίδη…



  Με μια σεμνή τελετή όπου τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού, τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, Γρηγόρη Καναργελίδη, πριν την έναρξη των αγώνων του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2013 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.


  Με ένα γαρίφαλο και ένα «βουβό» ΓΙΑΤΙ; οι αθλητές και αθλήτριες, οι προπονητές και μέλη των διοικήσεων του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, Μ.Π.Σ. Φιλώτα και Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας, τίμησαν την μνήμη του άτυχου αθλητή του ΑΜΥΝΤΑ, Γρηγόρη Καναργελίδη, στο σημείο του ΔΑΚ Αμυνταίου, όπου ο προσφιλής αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή, στις 22 Γενάρη 1995.





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Περικλής Ροϊδης

12 σχόλια:

  1. Άκης,ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ο φίλος,ο ΑΘΛΗΤΗΣ.Νομίζω δεν υπάρχουν λόγια να εξηγήσω τον άδικο χαμό του!Ας τον έχει ο Θεός στα καλύτερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ για ποιό λόγ δεν ονομάζεις ποιοί από τους αιρετούς μας ήταν στον αγώνα και κυρίως στην τμητική που έγινε για τον ΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H τωρινή δημοτική αρχή ψοφάει για διαφήμιση και αυτό το διαπιστώνει κανείς καθημερινά για ασηματότατα γεγονότα, γι' αυτ'ο λοιπόν αφήστε τα περί διαφήμισης γιατην τιμητική που έγινε στον αείμνηστο ασθλητή και άνθρωπο και αξέχαστο δημότη μας τον AKH, αλλά θα μου πεις όταν σε κυβερνάει ένας ξένος και άγνωστος, πού να γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα της πόλης μας, για να τα εκτιμήσει όπως πρέπει και αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δυνατόν να αμαυρώνετε τη μνήμη του Άκη με πικρόχολα σχόλια για τα δημοτικά και τους δημάρχους και τους ξεδημάρχους. Ντροπή σας.

      Διαγραφή
    2. Η φήμη του Άκη ευτυχώς δεν αμαυρώνεται από τέτοιες μικρότητές. Στόχος φυσικά δεν είναι η προσαύξηση της τιμής στο πρόσωπο του, που είναι δεδομένη, αλλά η ενημέρωση του κόσμου για το ποιοι τιμούν τις σημαντικές στιγμές του τόπου και ποιοι ασχολούνται μόνο με την ΔΕΗ....

      Διαγραφή
    3. Τελευταία,πιστεύω να το έχετε παρατηρήση!Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι,(βλέπε Παπαχρήστου)τραβάνε το κ.δήμαρχο Αμυνταίου από την μύτη και τον γυρνάνε στα χωριά,τα χωριά που ούτε τα γνωρίζει,όπως προεκλογικά,μετά από επίσκεψη στο Λέχοβο,ξεκίνησαν για το Βαρικό και βρέθηκαν στην Κλεισούρα,ποιός αυτός ο δήμαρχος και η κουστοδία του που γνωρίζει κυρίως ο ίδιος τα του Αμυνταίου!Εσείς που τον τριγυρνάτε τουλάχιστον πιάνεται κάτι?

      Διαγραφή
    4. Δήμαρχε μάθαμε ότι το γκάλοπ που έκανες πρόσφατα σε φέρνει πολύ πίσω από τους άλλους δύο,(Θεοδωρίδη και Φίστα),Τεράστια η διαφορά!Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να είσαι ικανοποιημένος διότι είσαι άγνωστος σε όλους!Ένα όμως είναι σύγουρο ότι,δεν ανατρέπεται αυτή η κατάσταση που έδειξε το γκάλοπ όσα και αν ξοδευτούν!Αλλά δεν πειράζει σαν αντιπολίτευση θα έχεις τον Λιάση και τον Παπαχρήστου να σε στειρίζουνε,διότι εσύ θα έχεις εξαφανιστεί!

      Διαγραφή
  4. Ας γυρίζει στα χωριά που τον βγάλανε.... άλλωστε όπως λένε οι σύμβουλοι του είναι φυσικό να προσέχουν τα χωριά κι όχι το κεντρικό δημοτικό διαμέρισμα γιατί αυτά τον βγάλανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλυτερο θα ηταν ο διαχειριστης του εν λογω μπογκ να διαγραψει ολα τα ανουσια σχολια ,που δεν εχουν σχεση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πω.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί 'τιμούν' την μνήμη ενός ανθρώπου που έδωσε την ζωή του για αυτό που αγαπούσε. Δεν αναλογίστηκαν στο ελάχιστο ότι θα διάβασαν αυτό το άρθρο δικοί του άνθρωποι, αυτοί που τον αγάπησαν. Μάλλον ποτέ τους δεν απέκτησαν πραγματικές αξίες και κάθονται και ασχολούνται με δημάρχους και δεν ξέρω και εγώ με τι άλλο. Πραγματικά ο μόνος χαρακτηρισμός που τους ταιριάζει είναι μικρόψυχα ανθρωπάκια. Αυτοί είστε. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πω.. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πως μερικοί 'τιμούν' την μνήμη ενός ανθρώπου που έδωσε την ζωή του για αυτό που αγαπούσε. Δεν σεβάστηκαν την μνήμη του και αυτούς που τον αγάπησαν πραγματικά. Ο μόνος χαρακτηρισμός που τους ταιριάζει είναι μικρόψυχα ανθρωπάκια. Θα έπρεπε να νιώθετε ντροπή αλλά αυτό μάλλον είναι άγνωστη λέξη για εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.