Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας και αγιασμός των τμημάτων του ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου...




 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και παράλληλα πραγματοποιήθηκε, ενόψει της νέας χρονιάς, αγιασμός των τμημάτων του Συλλόγου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Στην εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν οι αθλητές, προπονητές, μέλη και γονείς των αθλητών, ο νέος Πρόεδρος, Θεόδωρος Φωτιάδης, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και ευχήθηκε τα καλύτερη για την πορεία των αθλητών, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην σχολική τους θητεία. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αμυνταίου, Τρύφων Γρομπανόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, Τρύφων Γεώργου.




Οι τυχεροί αθλητές της ημέρας...
 

8 σχόλια:

  1. Φανταστείται που φτάνει η αηδία του αντιδημάρχου κ.Γεώργου,φυσικά με εντολή του κ.δημάρχου.Απολογήθηκε για τους λόγους που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ο δήμος στην βοήθεια που υποχεούται να δίνει στον σύλλογο του "ΑΙΑΝΤΑ".Ασφαλώς αντιλαμβάνεσται πια ήταν η κύρια πρόταση,"δεν έχουμε χρήματα".Τι νομίζουν ότι γίνοντε οιστευτοί από τους δημότες όταν λένε αυτές τις παπάρες!Λεφτά έχουν αλλά δεν θέλουν να κάνουν την σωστή διαχείρηση!Λέω ένα παράδειγμα:πως είναι δυνατόν να υπάρχει επιτροπή για την διάθεση του πετρελαίου στις σχολικές μονάδες και την διανομή να την κάνη ο εκάστατε πρατηριούχος με την συνοδεία του οδηγού του κ.δημάρχου Παντόπουλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΩΡΓΟΥ?Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!ΤΟ 2007 ΕΓΙΝΕ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΕΛΗ ΓΕΩΡΓΟΥ.ΑΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΥ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι με μπουφάν,μήπως έπρεπε να ονομαστεί η εκδήλωση "μπουφάν Πάρτι"?Έχουν χάσει την μπάλα!Πως είναι δυνατόν να στέλνει ο κόσμος τα παιδιά τους,τα βλαστάρια τους,για αθλητισμό,όταν έξω έχει θερμοκρασία του -2,-1,0 και δεν συμαζεύεται?Απαράδεκτοι οι εκ του δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο καπου πρεπει και ο κ παντοπουλοσνα φαειρε παιδια και τον βολεψε ο κυριοσ μακησ στα πετραιλεα οχι μονο τζαμπα οδηγοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα πετρελαια δεν νομίζω ,αλλα ανταλλακτικα για τα σερβις από που προμηθεύεται ο δήμος ; Πετρέλαια παίρνουν από τον Αιμίλιο ,όχι το μήλο ...

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 12:01΄ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΛ΄- ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΩΣ ΔΩΡΕΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!! 500 ΛΙΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ! ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.