Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο κ. Ρόμπας και οι «τρικολόρε λινάτσες»!



  Είναι γελοίος. Είναι ξευτίλας! Χαντάκωσε συνειδητά μια ολόκληρη χώρα αυτός και τα αφεντικά του. Αυτό που έκανε δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να του το συγχωρήσει με τίποτα. Μιλούσε όταν ήταν στην αντιπολίτευση για σκάνδαλα και άλλες τέτοιες μαλακίες.

  Τώρα τι έχει να πει ο κ. ρόμπας; Τώρα ποια αλήθεια δικαιολογία θα βρει αυτός που ρούφηξε το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Ο άνθρωπος με το ύφος μάρτυρα του Ιεχωβά, που μοιράζει την «Σκοπιά» κάθε Κυριακή, δήλωνε σε συνάδελφό του ότι ζει με δανεικά. Αυτός ο άθλιος εκδορέας της ελληνικής κοινωνίας.
  Τι θα κάνουν τώρα όλες οι «τρικολόρε λινάτσες» που τον υποστήριζαν; Τι θα πουν στους συνταξιούχους; Τι θα πουν στους μισθωτούς; Τι θα πουν στους άνεργους πατεράδες; Τι θα πουν στη νέα γενιά που ξενιτεύεται για ένα πιάτο φαί; Ποιος θα μιλήσει τώρα από αυτούς τους ξετσίπωτους υποστηριχτές του δημοσίως; Θα τους ανεχτούμε κι άλλο; Να θυμηθούμε λοιπόν ποιοι τον έγλυφαν και ποιοι έκλειναν συμφωνίες μαζί του. Να θυμηθούμε ποιοι αλήθεια επιχειρούσαν να τον αθωώσουν. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα ψέματα. Ο λαός θυμάται να είναι σίγουροι…
  Αυτό το άθλιο ασπόνδυλο μας έστειλε αδιάβαστους. Σουλατσάριζε στην Ευρώπη μαζί με τον άλλον με το μηδενικό IQ και μιλούσαν για χώρα λαμόγιων. Ντροπή σας. Δεν ξέρω ποιοι νόμοι θα ισχύσουν. Δεν ξέρω τι λέει ο ποινικός κώδικας και οι άλλες διατάξεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός ο γενίτσαρος πρέπει να τιμωρηθεί. Να τελειώνουμε επιτέλους με τους κλέφτες κηπουρούς!!!
  Περιμένουμε από τον Σαμαρά να καθαρίσει επιτέλους το τοπίο. Και ελπίζω ότι θα το πράξει με απόλυτη συνείδηση και χρέος απέναντι στο Έθνος και τον ελληνικό λαό!

Με εκτίμηση

Ο Θείος

3 σχόλια:

  1. Καλά τα λες Θείε αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος πως όταν τον ψήφιζες άλλα σκεφτόσουν και τώρα εκ των υστέρων...άστα.

    Συμπέθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε ν μας χεζεις ΡΕ ΘΕΙΟ.εμεις τους βγαζουμε.ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥΛΑΣ. ΠΡΟΒΑΤΟ .ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΡΟΒΑΤΟ .ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ."
    Θείο, καλά στα λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.