Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο ετήσιος χορός του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας εύχεται Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το 2013 και σας καλεί στον ετήσιο χορό του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Νυχτέρι» στο Αμύνταιο, το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 22:00,  υπό τους γνώριμους πια χάλκινους ήχους της ορχήστρας «Νέος Ήχος».
Τιμή εισόδου (ποτό & φαγητό): 15 €

4 σχόλια:

  1. Ποιούς να θυμίζει τώρα πια, μόνο λόγια ,κούνημα και χορός μηδέν;
    Που είναι εκείνες οι... πολεμικές ταινίες, που ερχόταν κόσμος από παντού,ε;
    Αχ, ούτε κλειδί έμεινε,ούτε πόμολο, ούτε πόρτα!
    Μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες, μαραμένα και τα γιασεμιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός νομίζω είναι ότι δεν εμφανίστικε στον ετήσιο χορό του παλαιότερου πολιτιστικού-πολιτισμικού συλλόγου του δήμου Αμυνταίου,ο πρώτος πολίτης του δήμου,ο κ.δήμαρχος.Λέτε να είναι δάκτυλο του κ.Λιάση?Μετά λέμε ότι δεν έχι ο "ΑΜΥΝΤΑΣ" χρήματα για να κινηθεί και να κάνει τις εκδηλώσεις του!Εδώ στο ΔΑΚ όπου όλων τα παιδιά προπονούνται και φεύγουν από τις κακές ενασχολήσεις της εποχής,δεν μπορούν να αθληθούν διότι δεν βάζει πετρέλαιο ο δήμος ο οποίος είναι αρμόδιος για την λειτουργεία του.Το παράδοξο είναι ότι θέλει,στα λόγια μάλλον ο κ.δήμαρχος,να τελειώσει και να λειτουργήσει το κλειστό του Φιλώτα,χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια ενέργεια για την λειτουργία του!Πολλά και ευχάριστα λόγια.Μπράβο απέχοντα από όλα κ.δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας σκεφτούν λίγο εκει στον Αμύντα γιατί δεν πατάει ο κόσμος στις εκδηλώσεις του. Μήπως η συμπεριφορά του Προέδρου έχει απομακρύνει τους πάντες από τον Αμύντα;

      Διαγραφή
    2. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πρόσκληση στο Δήμαρχο και Προέδρους δεν δόθηκε. Εκτιμώ από αμέλεια του Προέδρου και όχι από δόλο. Κρίμα να συμβαίνουν αυτά. Ας είναι το τελευταίο.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.