Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του «ΑΜΥΝΤΑ» για τη νέα σεζόν…


  Ανακατατάξεις και προσθήκες αναμένονται στο τεχνικό επιτελείο των τμημάτων του Αμύντα, ο σύλλογος βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τους προπονητές που πρόκειται να αναλάβουν τα τμήματα για την σεζόν 2012-2013 και μέσα στις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

  Την ίδια στιγμή σε ότι έχει να κάνει με τα ρόστερ των τμημάτων, στους άνδρες παρελθόν  αποτελούν οι Στέφανος Φουδούλης (τερματοφύλακας) και Μάκης Σίσκος (Εξτρέμ), που βοήθησαν σημαντικά κατά την περσινή χρονιά το σύλλογο και που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας μια εκ των αντιπάλων του Αμύντα στο επερχόμενο πρωτάθλημα.
  Στις γυναίκες όπως όλα δείχνουν θα διατηρηθεί ο περσινός βασικός κορμός με τον οποίο η ομάδα κατέλαβε πανηγυρικά τη 1η θέση του ομίλου της στην Β’ Εθνική, υπό μορφή δανεισμού (για 1 χρόνο) παραχωρήθηκαν στον ΜΠΣ Φιλώτα οι παγκορασίδες Αξιώτη και Χατζηωάννου, με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα τμήματα υποδομών του συνοικιακού σωματείου.
  Τέλος σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τη μετακίνηση της πλει μεικερ Χριστίνας Μαρκοπούλου στην ομάδα της συμπρωτεύουσας, όπου εκεί θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και η έτερη παίκτρια του Αμύντα Βενέτα Χατζή.
  Από κει και πέρα αναφορικά με την ενίσχυση σε Άνδρες και Γυναίκες, ο σύλλογος προχωρά με απόλυτη διακριτικότητα και ετοιμάζει μεταγραφικές εκπλήξεις που θα προκαλέσουν στο αίσθηση στους φίλους του αθλήματος…   

8 σχόλια:

  1. με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα τμήματα υποδομών του συνοικιακού σωματείου...χαχαχαχα Αστειοοο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιντε ομαδάρα παρε μας τα μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΗΞΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟ ΦΕΡΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΣΚΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας εφαγε λάχανο ο φιλώτας με τις 3 Νορβηγίδες που εφερε.....ασε που εφερε κ την Στρατακη...θυσιαζοντας τα πάντα για το χωριο της...ζητω πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ(ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ- ΠΑΙΔΙΩΝ) ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ- ΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ...
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΞΙΑ...ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε είχε και μπάσκετ ,αλλά κάποιο φροντίσανε να το απαξιώσουν

      Διαγραφή
  7. Μονο αποδεσμέυσεις ,καναν παίχτη θα πάρουνε ή θα βλέπουμε και φέτος τον 38 χρονο Δημητρίου να κρατάει την ομάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.