Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Όταν η καθημερινότητα του πολίτη, καταντάει …αθλιότητα του πολίτη!!!


Σκηνές απείρου κάλλους και ...λάσπης 
στον Άγιο Παντελεήμονα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 Άλλο ένα «έντονο καιρικό φαινόμενο», ανέδειξε τη γύμνια του Δήμου Αμυνταίου στην ετοιμότητα πρόληψης τέτοιων φαινομένων –από τη χιονόπτωση του περασμένου χειμώνα έως τις πρόσφατες καλοκαιρινές βροχές-, που έχουν σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και κυρίως των επισκεπτών της περιοχής μας και το σπουδαιότερο; την αμαύρωση της εικόνας του Δήμου…
  Παρασκευή 27 Ιουλίου, ημέρα εορτής του Αγίου Παντελεήμονα, ημέρα που πανηγυρίζει η ομώνυμη Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου, ο οικισμός μετετράπηκε στην «Βενετία» της Δυτικής Μακεδονίας!
  Τα ανύπαρκτα αυλάκια περιμετρικά του δρόμου για την συγκράτηση του νερού και τα βουλωμένα φρεάτια μέσα στον οικισμό, δημιούργησαν ποτάμια λάσπης που παρέσερναν στο διάβα τους πέτρες, ξύλα και σκουπίδια εξαφανίζοντας στην κυριολεξία την άσφαλτο και αναγκάζοντας  τους σαστισμένους οδηγούς να κάνουν σέρφινγκ στη στεριά!.

  Τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει να συνετίσουν όλους τους εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να σκύψουν με περισσότερη προσοχή και φροντίδα στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη.
  Καλά τα πανηγύρια και τα συνέδρια για το μέλλον του Δήμου, αλλά προέχει η ποιότητα ζωής του παρόντος…

 
  Οι εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ -που δημοσιεύσαμε κατά το παρελθόν και δημοσιεύουμε και  σήμερα-, δεν έχουν να κάνουν σε καμία περίπτωση, με κανέναν «παραταξιακό έρωτα» στον Δήμο Αμυνταίου.
  Θέλουμε απλά, ο καθείς, να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, να έχει το θάρρος να παραδέχεται τις αδυναμίες του, επιβάλλεται να αναλαμβάνει και να αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν…
  Φρου-φρου και αρώματα ΤΕΛΟΣ! Η περίοδος χάριτος όλων μας/σας αποτελεί παρελθόν.    
  Ο ρόλος –και μόνο- του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, παραμένει και είναι αυτός που τάχτηκε να υπηρετήσει. Ο έλεγχος, της κάθε μορφής εξουσίας... ΥΠΟΜΟΝΗ…
* Και μην αναλωθείτε σε σχόλια του στυλ «Μουφάκια & Φιστάκια» κλπ. Δεν έχουμε χορηγούς, γι’ αυτό και έχουμε άποψη… (Οι κρυφές μας συναντήσεις με τον Χούφτεν -που ήρθε και χούφτωσε-), όταν καρποφορήσουν –οικονομικά- θα σας ενημερώσουμε, για να αλλάξετε σελίδα…

11 σχόλια:

  1. O Δήμαρχος δεν κοιμάται
    Ετοιμάζει τη μεταλιγνιτική περίοδο
    Νομίζει ότι τελείωσε ο λιγνιτης
    Από προγραμματισμό και δουλειά τι να κάνει ο άνθρωπος.
    Η αντιπαράθεση μούφα - λιάση τον έκανε μάγγα με υποτακτικούς όσους αντιπαθούν τον μούφα
    Την άλλη φορά δήμαρχο για τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι είδαμε στο βίντεο κάποιος κάτοικος καθάριζε τα φρεάτια και αμέσως άρχισε να αποκαθίσταται το πρόβλημα.Ήτταν τόσο δύσκολο να καθαριζονται τα φρεάτια τακτικά?Τόσο δύσκολο κ.δήμαρχε και κ.κ.Γεώργου ,Δεληγιαννίδη?Όχι μόνο να κυκλοφορείται με τα οχήματα του δήμου που τα καύσιμά τους τα πληρώνουν οι δημότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο κατοικος που ειδες κυριε μου ειναι ο αντιδημαρχος κυριος Γεωργου. Ασχετε

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΟΜΗΗΝΙΕΣ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ. 60 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. 70% ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 2004 Η ΤΟΥ 2008.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κονδύλια που πήρε ο δήμος είναι τεράστια και μάλιστα επιπλέον 900.000,00Ε περίπου για τεχνική υποστήριξη.Φανταστείται ότι μόνο το συνέδριο για την μεταλιγνητική εποχή που έγινε στον Παντελίδη,βλέπετε δεν είχε στην έδρα του δήμου και του δυκτίου ενεργειακών δήμων,κόστισε μόνο 70.000,00Ε,ΜΟΝΟ!Απορώ τι άλλα κονδύλια ήθελε ο δήμος?

      Διαγραφή
    2. αλλού και αλλού, ξερει ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ να κανει απευθειας αναθέσεις με λεφτα που υπάρχουν, μας κοροϊδεύεται ή τα πιστεύεται και μας τα λετε;

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ 60 ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ;; ΧΙΟΝΙΖΕ ΠΟΤΕ 60 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ 60 ΩΡΕΣ;
    ΚΑΙ ...ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΙΛΑΣ; ΚΑΝΕ ΤΟ ΛΙΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:27 ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσλάβουν τον Αντιδήμαρχο ως υπάλληλο στο Δήμο, μιας και τα καταφέρνει τόσο καλά!!! Ρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι, αυτή είναι η δουλειά των Αντιδημάρχων; το να είναι υπάλληλοι του Δήμου; γι΄αυτό σας εκλέξαμε; ή για να μπορείται να ιεραρχήσεται σωστά τα πράματα στο δήμο και να συντονίσεται τις όποιες ενέργειες χρειάζεται η κάθε μία παρέμβαση; πάντα σε όφελος των δημοτών; Για συνέλθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λεβέντες δεν έχετε παρατηρήσει ότι όταν φτιάχνεις τους δρόμους σου εκεί που δεν είχε οικόπεδα(διότι ήταν ρέματα), η φύση δεν το λαμβάνει υπόψη και ακολουθεί τον πανάρχαιο δρόμο της.
    Αν δεν έχεις από πολλά χρόνια προνοήσει με μεγάλους τσιμεντένιους αγωγούς ομβρίων,κάτω από την άσφαλτο,δεξιά δε και αριστερά αυτής φαρδιές μεγαλότρυπες σχάρες,παρόμοια αποτελέσματα θα έχεις κάθε φορά.Συμφωνώ στο όνομα Ιωσηφίδης, μόνο ως εξής:
    Αλλά της εποχής του Κερμανίδη και του Παρίδη και του Κούδα.
    Και πιό πίσω.Από τότε έπρεπε να έχουν δει το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΤΑΙ Η ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΑΣΤΚΩΣ ΕΙΜΑΙ .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ , ΕΓΩ ΖΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΜΗΝ ΦΛΥΑΡΕΙΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ .
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
    ΜΦΧ
    ΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.