Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Άγιος Παντελεήμονας 2012 – έπεσε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων…


  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι φετινές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς γράφει το πανό,εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα,σκέφτεστε να έγγραφε υπό την εγίδα του δήμου Αμυνταίου?με 150,00 Ε βοήθεια?Μόνο τα παιδιά του συλλόγου ξέρουν με ποιό τρόπο βγαίνουν αυτά τα προγράμματα!και φυσικά με την αμέριστη οικονιμική και υλική βοήθεια των κατοίκων,όταν προεκλογικά ο κ.δήμαρχος και το αποτυχημένο επιτελείο του έλεγαν ότι θα γίνονται άλλου είδους εκδηλώσεις.Τι είδους δεν μας είπαν ποτέ.Φτάνει που το βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω η αλατιερα με τα ευσημα του Μουφα διχνει την εναλλακτικη προταση στα προβληματα. Αιντε ρε Ινδιάνοι απο δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΖΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ [ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΕΥΡΩ]ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΣΙΩΠΟΥΝ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.