Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Βρέθηκε η χαμένη Ατλαντίδα…


…στο Αμύνταιο!

   Η δυνατή καλοκαιρινή μπόρα μας θύμισε πόσο ανοχύρωτη πόλη είναι το Αμύνταιο. Μάλιστα, σε συγκεκριμένη γειτονιά, στο κέντρο της πόλης, δημιουργείται μια λίμνη  απόνερων και παρά την επισήμανση –τόσο του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ όσο και των εκεί κατοίκων που  βλέπουν τα νερά στο …σαλόνι τους, δυστυχώς μέχι και σήμερα δεν έχει λυθεί το θέμα.
  Για την αποκατάσταση, βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες τον πάντα πρόθυμο Αντιδήμαρχο Αμυνταίου, Τρύφων Γιώργου, με υπάλληλο του Δήμου να …πολεμάνε με το θηρίο!




3 σχόλια:

  1. Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΡΥΧΕΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H φράση "ΟΡΥΧΕΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ" είναι θλιβερά αληθινή...
      Έχει αφήσει τους συμβούλους του να κάνουν όλες τις δουλειες και αυτός ασχολείται με τα ενεργειακά...
      Τελευταίο του κατορθωμα η ανάληψη του έργο της ανασκαφής τους αρχαιολογικού χώρου. Μέγα έργο με πρόσληψη εκατοντάδων ατόμων...
      Μήπως και η μύνηση στην ΔΕΗ είχε σχέση;

      Διαγραφή
  2. χαχαχα. Εκεινο το ανεκδοτο με εναν τυπο που εφτιαχνε σκεπες και συνεχως μετακινουσε ενα σπασμενο κεραμιδι για να εχει δουλεια το ξερετε?
    Ε καπως ετσι ειναι και το συγκεκριμενο σημειο.Δεν γινετε στην παραμικρη ψιχαλα να πλημμηριζει, κατι φταιει. Αλλα που ξερω εγω απο τις δυσκολιες που αντιμετοπιζει ενας δημος (ναι εχετε δικαιο. Εκεινο το μαγαζι που εχει ο δημος οπου εχουν μαζευτει ολοι οι διανοουμενοι και οι πανεπιστημονες του τοπου το "τεχνικες υπερεσιες δημμου Αμυνταιου" ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? Ελεος με ολους πια! Κατι να δουλευε σωστα απο οσα σχεδιασαν ή κλειθικαν κα επιλυσουν. Προβληματα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν, οχι θεμητο βεβαια αλλα σιγουρα αναποφευχθο, να βρισκονται λυσεις ομως. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, να παλευεις καθε φορα με τα νερα, λυση ειναι να μην μαζευονται τα νερα. Αντε βρε και στην επομενη νεροποντη και λιμνη με μια ακομη λιμνη στο Αμυνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.