Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σφοδρή επίθεση στη «1η Γιορτή Ψαριού» στον Άγιο Παντελεήμονα…

  Σφοδρή και ανελέητη «επίθεση» του καιρού στην «1η Γιορτή Ψαριού» που διοργανώθηκε στις ακτές της λίμνης Βεγορίτιδας, στη παραλία της Τ.Κ. του Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


  Η ξαφνική μπόρα χάλασε την καλοστημένη διοργάνωση που επιμελήθηκε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τους Συλλόγους  Γυναικών και Αλιέων του χωριού.
  Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, ο Αρκτούρος και ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας, ήταν παρόν και ενημέρωναν για τις περιβαλλοντικές δράσεις τους, τα δε μέλη του συλλόγου προσέφεραν στους επισκέπτες ψάρια της λίμνης και τοπικό κρασί και τσίπουρο.
  Όλα φάνταζαν τέλεια και προμήνυαν ένα ξεκούραστο και ανέμελο καλοκαιριάτικο απόγευμα. Στον περιβάλλοντα χώρο, μικροί και μεγάλοι, απολάμβαναν την ομορφιά του τοπίου, κολυμπούσαν, ψάρευαν, έκαναν κανό και  Windsurfin. Και μετά, ήρθε η μπόρα…


3 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει, όρεξη να υπάρχει από τους διοργανωτές να συνεχίσουν. Και εις άλλα με υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πτοουμαστε καθολου, το καλοκαιρι ειναι μεγαλο και θα το ξανακανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mpravo sas, oti kai na kanete einai panta ksexwristo!
    Synexiste na mas en8ousiazete, 8eloume ki allo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.