Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δύο χρόνια μνημόνιο…


  Βίντεο για γερά νεύρα και ατσάλινο στομάχι που δείχνει την κοινωνική εξαθλίωση της χώρα μας. Δεν στο παρουσιάζουμε για να διχαστείς, αλλά για να στοχαστείς, να σκεφτείς, να πράξεις όπως πρέπει, εσύ έχεις στα χέρια σου το μέλλον των παιδιών μας, εσύ έχεις στα χέρια σου το μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

3 σχόλια:

  1. O Σκληθουριωτης25 Μαΐου 2012 στις 4:38 μ.μ.

    Δεν χρειαζόμαστε ενα βίντεο για να δούμε τι γίνετε γύρο μας η ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.Όυτε να μας πείς ποιος φταίει γία όλα αυτα και αυτο το γνωρίζουμε.Αυτο που χρειαζόμαστε ειναι προτάσεις και λύσεις για να βγουμε απο αυτόν τον βούρκο μιζέριας και δυστηχίας που έχουμε πέσει.Έχεις?Έχει κανείς?Ας τις καταθέσει.Φτάνει πια με τις καταγγελείες τυπου "αυτοι τα φάγανε,οι άλλοι τα φάγανε...",φτάνει πια με την κλάψα.Τωρα τι κανουμε για να διορθωσουμε την κατασταση;Μπορουμε να κάνουμε κατι εκτός απο το να τρωγόμαστε μεταξύ μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mήπως ο Αντιλέξης Τρίπλας μας φέρει χειρότερη οικονομική ζημία από τον Ανδρέα Καταχρέου;

      Διαγραφή
    2. Δεν θα μας κανει τιποτα γιατι δεν προκειτε να κυβερνηση ποτε...

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.