Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η προσωποποίηση του σάπιου…


  Στραβά πήγε η «στημένη» για τις κάμερες συζήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αρχηγό του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ για τον Αλέξη Τσίπρα.
  Ο …αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μπροστά στις κάμερες διέκοψε τον κ. Γκάμπριελ όταν αυτός άρχισε να αμφισβητεί ότι μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Ο Γερμανός πολιτικός στην προσπάθεια του να «αδειάσει» τον Τσίπρα, «άδειασε» τον Βενιζέλο... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

1 σχόλιο:

  1. O Σκληθουριωτης25 Μαΐου 2012 στις 4:14 μ.μ.

    Δυστηχώς οι πολιτικοί συνεχίζουν να μας παιρνούν για μ......ες.Δηλαδή συγνώμη αυτη η υποτιθέμενη συζήτηση για τον Τσίπρα δεν μπορούσε να γίνει of the record έπρεπε να γίνει μπροστά στις κάμερες?Ετσι μας δώσαν να καταλάβουμε ποιός ήταν ο λόγος αυτής τις(και καλά)συζήτησης.Κρίμα γιατί τον βενιζέλο τον σέβομαι σαν προσωπικότητα και με κατι τέτοιες κινήσεις θα με κάνει να αλλάξω γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.