Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τραίνο μπορεί να μην ήρθε, ήρθε όμως ο Βορίδης!!!

Τράτζικ!!!
 Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη Κεντρική ομιλία της Ν.Δ. στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου με ομιλητή τον Μ. Βορίδη, πιθανότατα λόγω … έλλειψης ακροατών!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
 Τελικά, η ομιλία του Μ. Βορίδη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, παρουσία των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ., του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Γ. Δακή, του Αντιπεριφερειάρχη Δ. Ηλιάδη, του Δήμαρχου Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλου, μελών της ΝΟΔΕ Φλώρινας και ελάχιστων πολιτών.
  Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη όπου συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή.


5 σχόλια:

  1. Hρθε η πολιτική..άνοιξη. Τρείς κι ο κούκος ήταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΚΡΙΜΑ(Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!
    ΣΤΑΘΗ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΓΕΣ;;;;;; ΒΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ...................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Βορίδης πιστεύει ότι για το τρένο βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο,ότι δεν μπορεί το κράτος να βάλει τα χρήματα που χρειάζονται.Του απαντάμαι ότι θα τα βάλλει ο κ.δήμαρχος Αμυνταίου και ο Ντάνης,όπως και ο Ψαλλίδας που αγωνίζετε και λέει,ότι έχει καθαρίσει το Αμύνταιο για τον Παπασωτηρίου.Δήμαρχε που θα βρίς τα χρήματα για ξαναλειτουργήσει το τρένο?Όλο λόγια και λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων του,ήταν 58 άτομα.Στην επίσκεψη του κ.Βορίδη,κοντζάμ υπηργού που μαζί με τον κ.δήμαρχο θα μας έφερναν το τρένο,ήταν 7 άτομα από την περιοχή του Αμυνταίου.Οι υπόλοιποι ήτα από Φλάρινα,συνοδεία του υπουργού και εκπρόσωποι της οργάνωσης του τρένου Φλάρινας.Τζάμπα είχαν ανακοινώσει ότι θα μιλήσει στο Πνευματικό κέντρο.ΞΕΦΤΗΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τη φύλαξη του κ. Βορίδη επιστρατεύτηκαν περίπου 60 αστυνομικοί , σκυλιά αντιτρομοκρατικής κλπ.Ούτε ο Ομπάμα να ρχόταν.Δεν κινδυνεύετε κύριε,χαλαρώστε.Η κοινωνία κινδυνεύει
    από κάτι καθάρματα με τσεκούρια που μετατράπηκαν σε πολιτικούς.
    Ο παλαι ποτέ γαλάζιος δήμος Αμυνταίου σας γύρισε επιδεικτικά τη πλάτη.Πράσινοι και μπλε συνέταιροι έφαγαν πόρτα στις συγκεντρώσεις τους εδώ στο Αμύνταιο,σ ενα τόπο που τουλάχιστον έχει άποψη και παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.