Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Έλεος πια με τα σκουπίδια…


  Συνάνθρωποι, φίλοι, γνωστοί, γείτονες και συμπολίτες, το να πετάτε τα σκουπίδια σας εκτός του κάδου αποκομιδής, δείχνει: 1) Την καταγωγή σας, 2) Την παιδεία σας, 3) Τον πολιτισμό σας.
  Σεβαστείτε το περιβάλλον, σεβαστείτε τον γείτονα, σεβαστείτε την πόλη. Σεβαστείτε κυρίως την προσπάθεια των εργαζομένων στο Δήμο, που με τέτοιες συνθήκες που βιώνουμε, είναι στο δρόμο για να κάνουν τη δουλειά τους.
Μαζεύουν για ενα μεροκάματο, σε πολικές θερμοκρασίες, τα σκουπίδια που εσείς παράγετε μπροστά στο τζάκι και την τηλεόραση σας. Κάντε λίγο υπομονή, κρατήστε τα σκουπίδια στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας. Δεν είναι λογικό και πρέπον ο γείτονας σας να μυρίζει τα δικά σας σκουπίδια!!!
ΕΛΕΟΣ πια. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να επιβάλει κυρώσεις στους αμετανόητους…
* Και για του λόγου το αληθές, εγώ παράγω τα περισσότερα και τα καλύτερα σκουπίδια σε όλο το Δήμο, αλλά προσέχω που και πότε τα πετάω...

12 σχόλια:

  1. Pesta re periskopio. ta skoupidia na pane sta xoria tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γουρουνανθρωποι ζουν αναμεσα μας. βαλτε τα σκουπιδια στα σαλονια σας ρε γουρουνια ε γουρουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως ο δημος είναι υπο διαλυση; Μηπως οι αντιδημαρχοι χλαρωσαν ακομα δεν διοριστικαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι μουφάκι; Μήπως περιφέρεσαι στα blogs και βρίζεις την παρούσα δημοτική αρχή; Μήπως τα άρπαζες και τώρα σου την χάλασαν; Μήπως, λέω μήπως ακόμη τσούύύύζει;

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν χαλάρωσαν,αλλά το έχουν πάρει πολύ ψηλάτον αμανέ.Τέτοια παθαίνουμε όταν δίνουμε εξουσία σε χωριάτες και άξεστους.Καλή σας όρεξη.

      Διαγραφή
    3. Ό δήμος είναι υπό διάλυση όταν παρελήφθει από τους Ιωσηφιδικούς που είχαν τάξει τα απίστευτα,μέχρι και τηλεθέρμανση στα τοιπικά διαμερίσματα με βιωμάζα.Πολύ φαντασία.Ο δήμος τελικά διαλύθηκε,δεν πήγεούτε ε΄να βήμα μπροστά και από όταν έφυγε από αντιδήμαρχος ο Μωυσιάδης.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

      Διαγραφή
  5. Καλα εσυ τον δημο διαλυμενο τον θελεις; Εσεις διαλυσατε τα παντα και τωρα μιλατε; Ουτε στο ονειρο σας θα ξαναδειτε εδρανα με τετοια μυαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην μιλάτε για τους αντιδήμαρχους που ήταν όλη την ημέρα στον εκχιονισμό για να είμαστε εμείς άνετοι και ζεστοί! Αντιδήμαρχοι είναι όχι μάγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΠΟΔΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΕΙΣΚΟΠΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:59 Φαντάζομαι πως γεννήθηκες στο Παρίσι από πατέρα αρχιτέκτονα και μητέρα ζωγράφο. Μιλάς άπταιστα γαλλικά και γνωρίζεις καλά πιάνο. Δυστυχώς όμως ζεις σε έναν τόπο με χωριάτες. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να πάρεις τον μπ...λο. Χορτάσαμε από γαλαζοαίματα λαμόγια.
    Α, και πριν φύγεις χάρισέ μου τις γαλότσες που είχες μικρός, (ξέρεις εσύ) για να περπατάς στην κοπριά και στη λάσπη που υπήρχε μπροστά στο σπίτι σου...

    ΥΓ. Την δύναμη στους χωριάτες αντιδημάρχους τη δίνουν οι χωριάτες ψηφοφόροι και όχι εσύ. Αν θέλεις, μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ να κατέβεις υποψήφιος στο Κολωνάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:59 συμφωνόντας με τον φίλο των 12:48 θα έλεγα πως είναι πολύ μεγάλη η μπόχα από την κοπριά και την λάσπη που κάποιοι έχουν στο κεφάλι τους. Και το κακό είναι πως δεν μπορείς να τους πετάξεις στα σκουπίδια κι αυτούς και τις φασιστικές ιδέες τους γιατί έγινε λάθος στην ταμπέλα και τους ονόμασαν κι αυτούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.