Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Αποκαλυπτικό βίντεο ξεβρακώνει την αστυνομία…


Το βίντεο δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών. Δείχνει ομάδα διαδηλωτών στην οδό Μητροπόλεως στην Θεσσαλονίκη, που κινείται συντεταγμένα στη μέση του δρόμου. Δείτε πώς οι αστυνομικοί τους επιτίθενται τελείως αναίτια με χημικά και οδηγούν σε έκτροπα (αυτή την εντολή έδωσε το γελοίο καθεστώς, το θέμα είναι γιατί υπηρετούν το βρώμικο καθεστώς τα …παιδιά του λαού!).  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες που κατοικούν σε χώρες του εξωτερικού -ξέρουμε από τα στατιστικά του blog πως είστε χιλιάδες- να ενημερώσετε τους φίλους σας, τους γνωστούς σας και τους πολίτες των χωρών που σας φιλοξενούν για το σημερινό φασιστικό καθεστώς της Ελλάδας και τις θηριωδίες του. Διαδώστε σε όλους αυτά τα βίντεο. Βοηθήστε να σώσουμε τη χώρα μας, τους πολίτες της και τη δημοκρατία. Ευχαριστούμε.

2 σχόλια:

  1. Το καθεστώς δεν είναι γελοίο. Είναι αλήτικο.
    Και δυστυχώς μιλάμε για καθεστώς (ξενοκίνητο, τραπεζοκεντρικό και εχθρικό προς τους πολίτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΑΤ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.