Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Διανομή προϊόντων από τον Νομαρχιακό Σύλλογο Α.με.Α. Ν. Φλώρινας με έδρα το Αμύνταιο…


  Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μελών του Συλλόγου στη διανομή ρυζιού, ζυμαρικών και τυροκομικών που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, 24 Γενάρη. 
  * Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει ότι όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη διανομή θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σε όλους του συλλόγου των Α.με.Α.,αξιέπαινη η ενέργειά τους.Και εμείς που έχουμε την σωματική μας ακεραιότητα τι κάναμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.