Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Καλή Χρονιά! το είπε άλλωστε και ο Μητσοτάκης,,, ΕΓΓΥΗΣΗ!

  

 

προβοκατορας

3 σχόλια:

  1. Περιττό ότι και αν είπε ο Μητσοτάκης.Εδώ στο Αμύνταιο ήρθε ο υφυπουργός κ Άδωνις Γεωργιάδης και ο κ.δήμαρχος έδειξε πλέον τις καταβολές του με το γεύμα στην κατοικία του.Ο κ.Λιάσης τον έγλειφε πατόκορφα,αχ που είσαι κ.Κουβέλη να δεις το παληκάρι σου.Ο κ.Παπαχρήστου ως μίνι ταξίαρχος δεν ήξερε πως να φερθεί.Όσο για τον Ντάνι άσε αυτός είναι πέραν του γελοίου.Να τον χέρεστε κ.δήμαρχε με την ομάδα σας.Έλειπε όμως ο κ.Γεώργου,μήπως του τράβηξε το αφτί ο κ.Λιάνης?Κερδίσαμε όμως με το ερχομ'ό του κ.Άδωνη,διότι έιδαμε από, κοντά την κ.Μανωλίδου Ευγενία και μας καθάρισαν την πλατεία Αμυνταίου.Επίσης κερδίσαμε μια μελέτη σχετικά με την λίμνη Βεγορίτιδα,διότι το αλάτι θα το ρίξουνε στην λίμνη για να γίνει θάλασσα και με τον κ.Άδωνη θα αναπτύξουμε την ναυτιλία στο Αμύνταιο.Ρε άντε να χαθήκε και φάτε τα χρήματα σε ρεβεγιόν τουλάχιστον να μην κυκλοφορήται έξω και τρελαίνεται τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ 3:46 που τα έμαθες όλα αυτά. Μήπως ήσουν εκεί, είσαι πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών ή απλά σε έβαλε το αφεντικούλι σου να λασπολογείς τους πάντες, ως συνήθως...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλε είσαι ο ίδιος και ο ίδιος σε βαρέθηκαμε, δεν μας είπες ένα όμως, πόσα λεφτά έχασες που δεν βγήκε ο Θεοδωρίδης και έχεις σκάσει τόσο πολύ; Όλα στραβά και ανάποδα τα βλέπεις αλλά τόσο πολύ καρφώνεσαι κιόλας!!!

    Και μην το παίζεις ότι όλα είναι στραβά και εσύ είσαι ο ίσιος η ποιότητα σου κάνει μπαμ από το πλήθος ποιότικών και λεπτομερών σχολίων σου.

    Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.