Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Άδωνις πήρε τα βουνά…

    Σαν υφυπουργός Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τη ναυτιλία, θα περιμέναμε να κάνει πρωτοχρονιά σε κανα παραθαλάσσιο, ή σε κανα νησάκι, άντε, το πολύ πολύ στην Αθήνα, την γιορτή που ετοίμασε ο δήμος Αθηναίων και έχει γεμίσει ΜΑΤ όλο το κέντρο της για την προστασία των «επισήμων» από τον Λαό.
  Αλλά να πάρει τα βουνά! Κλεισούρα και Αμύνταιο! Θα μου πείτε, ο άνθρωπος από δω κατάγεται. Βεβαίως – βεβαίως και ξαφνικά… μπάμ!!! το θυμήθηκε! Εδώ μπαίνει το ερώτημα: Ποιος να τον κάλεσε; Γιατί, κάποιο κάλεσμα θα υπάρχει (κάπου πάει το μυαλό μας) για να ανέβει εδώ, στο φιλήσυχο και … «υποταγμένο»(!) Αμύνταιο…
  Εκτός, εκτός και αν θέλει να δικαιολογήσει τις προεξοφλημένες υπερορίες των αστυνομικών – συνοδών του…
ΔΕΙΤΕ το …ΘΑΥΜΑ!!!!
  Μέχρι στιγμής ξέραμε τρεις από τις ιδιότητες του: υφυπουργός Ναυτιλίας, τηλεπωλητής και σύζυγος Μανωλίδου. Χάρη στη Διαύγεια μαθαίνουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι και μέντιουμ και προβλέπει το μέλλον.
  Στις 22 Νοεμβρίου υπέγραψε απόφαση με την οποία βεβαιώνει ότι ένας εκ των συνοδών του εργάσθηκε στο γραφείο του από 22.11.2011 έως 30.11.11 κι από 01.12.2011 έως 31.12.11!


  Το ίδιο ακριβώς έκανε. φυσικά και για ακόμα 3 αστυνομικούς συνοδούς του. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του στις 11 Νοεμβρίου, βεβαίωσε υπερωρίες για το διάστημα 1.11.2011-30.11.2011, αν κι ανέλαβε τα καθήκοντα του την ίδια μέρα, δηλαδή στις 11 Νοεμβρίου!

Με την ίδια απόφαση, δηλαδή ήδη από τις 11 Νοεμβρίου, βεβαίωσε και τις υπερωρίες του Δεκεμβρίου!

  Πρόκειται πράγματι για έναν διορατικό πολιτικό που προβλέπει ήδη από την πρώτη μέρα της θητείας του τις υπερωρίες που θα χρειαστούν να δουλέψουν τους επόμενους μήνες οι αστυνομικοί συνοδοί του.
  Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί και σώζουν τη χώρα...
Τιμή! και τύχη! μας, την πρώτη μέρα του 2012 να τον έχουμε κοντά μας…

parapolitiki

7 σχόλια:

  1. Να μην ξανάρθει ο Άδωνις στο Αμύνταιο. Να μην έρθει κάνεις. Εμείς οι Αμυνταιωτες είμαστε πολλοί καλοί για να είμαστε αληθινοί. Οποίος και αν έρθει θα τους βρούμε κουσούρια., θα τους διώξουμε. Έτσι θα πάει Μπροστά ο τόπος. Έτσι και αυτοί που κατάγονται από Αμύνταιο θα αλλάξουν περιοχή θα λένε ψέματα, ότι είναι πχ από Πτολεμαΐδα. Τέτοιοι είμαστε. Έτσι νομίζουν ότι κάνουν καλό τα μέσα ενημέρωσης, έτσι νομίζει ότι κάνει έργο η αντιπολιτευση. Έτσι θα πάρουμε στο τέλος αυτό που μας αξίζει. Καλησπέρα, χρόνια και καλά μυαλά!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αναρωτιέσται ποιός τον κάλεσε στο Αμύνταιο.Δεν ήρθε τόσο επειδή το ήθελε αλλά επειδή τον προσκάλεσε ο κολλητός του και υποψήφιος δήμαρχος το 2006 για τον δήμο Αμαρουσίου,κ.δήμαρχος Αμυνταίου,ο κ.Μάκης.Βλέπετε δεν χάνοντε ούτε ξεχνιούντε οι πολιτικές καταβολές.Μήπως,λέω μήπως ψάχνει ο ΛΑ.Ο.Σ. υποψήφιο βουλευτή στον νομό Φλώρινας?Άραγε τι συζητήθηκε στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο κ.δήμαρχος στην κατοικία του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φασισμός να κολάς εύκολες ταμπέλες.
    Είναι φασισμός να κατηγορείς ανώνυμα και εκ του ασφαλούς.
    Είναι βλακεία να κατηγορείς οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει την περιοχή έστω και αν διαφωνείς ριζικά μαζί του σε θέματα ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλε 9.22 είσαι ο ίδιος και ο ίδιος σε βαρέθηκαμε, δεν μας είπες ένα όμως, πόσα λεφτά έχασες που δεν βγήκε ο Θεοδωρίδης και έχεις σκάσει τόσο πολύ; Όλα στραβά και ανάποδα τα βλέπεις αλλά τόσο πολύ καρφώνεσαι κιόλας!!!

    Και μην το παίζεις ότι όλα είναι στραβά και εσύ είσαι ο ίσιος η ποιότητα σου κάνει μπαμ από το πλήθος ποιότικών και λεπτομερών σχολίων σου.

    Καληνύχτα σας.

    Φίλε μου 7.32 από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτι ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΥΑΛΑ, γιατί κάτι τέτοιοι καταστρέφουν τον τόπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα θα βοηθήσει ο Άδωνις το Αμύνταιο σε θέματα σχετικά με την ναυτιλία.Ξέρετε ότι το αλάτι που περίσεψε από τους 100 τόνους του κ.Στάθη,σκέφτονται να το ρίξουν στην Βεγορίτιδα και έτσι θα αναπτύξουμε και την ναυτιλία στην περιοχή μας.Ρε δεν αφήνεται τις μαλ.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά ρε παιδιά ο Μίγκος ποιόν είναι?Με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Λιάνη?Με τον Άδωνι και τον ΛΑ.Ο.Σ.?Τι ρόλο παίζει ρε αυτός.Ένα είναι σύγουρο,όποιος έρθει πάει και γλύφει.Πόσα έχουμε να δο΄λυμε ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑς ΚΡΥΜΕΝΟς ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙς ΛΑΣΠΗ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΧΕΙς ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΧΩΡΙς ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙς ΝΕΕς ΕΚΛΟΓΕς, ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.