Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ; (video)...

Η ιστορία της ΔΕΗ της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας και τα σχέδια ξεπουλήματος της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

5 σχόλια:

  1. Αγαπητό "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ",νομίζω ότι σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα του δικού μας Α.Η.Σ.Αμυνταίου-Φιλώτα,και αυτό το λέω ορμώμενος πάντα από τα λεγόμενα του κ.δημάρχου μας ότι,"κοιμάται ήσυχος διότι δεν πωλείται ο Α.Η.Σ.",και τώρα άρχισε να ξυπνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα συνθήματα είστε καλοί στη δουλειά σας φοβάμαι.
    Αυτά που διεκδικεί ο Ιωσηφίδης σε περίοδο που ξεπουλιέται η χώρα δεν μπορούσατε να τα ονειρευτείτε.
    Μέσα σε λίγους μήνες ένωσε όλους τους δήμους και οργάνωσε όλη την διεκδίκηση προς την ΔΕΗ και το Κράτος.
    Αν τον κατηγοράτε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει με τους προδότες που ξεπουλούν την ΔΕΗ και τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα έχετε δίκιο. Προσπαθεί όμως δεν κοιτάει να πάρει καμμια μιζούλα όπως γινόταν μέχρι πέρισι. Γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν εδώ θα ήθελα να ρωτήσω πού βρίσκονται τα σωματεία της ΔΕΗ, Σπάρτακος, Λυγκηστίς κ.τ.λ.? Με θερμοκρασίες -8 βαθμών οι διμηνήτες των αρχαιολόγων δούλευαν φτυάρι έξω! Προσπαθούσαν να καθαρίσουν το χιόνι που εδώ και τόσες μέρες τα blogs γράφουν ότι δεν μπόρεσε να καθαρίσει η Περιφέρεια και οι Δήμοι.Χωρίς να τους έχει χορηγηθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός,χωρίς να υπάρχει κάποιος χώρος να ζεσταθούν έστω και για λίγα λεπτά. Μας γυρίζουν οι Αρχαιολόγοι χρόνια πίσω και μάλιστα σε άλλες ηπείρους. Στην εργασία των μαύρων της Αφρικής και στα κάτεργα της Σιβηρίας. ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ!!! Να τον χαίρεστε. Εμείς όμως δεν θέλουμε τον πολιτισμό σας αυτό. Αν δεν έχετε λεφτά να πληρώσετε εργαζομένους δεν σας μάραναν τα αρχαία! Από αυτά έχουμε μπόλικα και δυστυχώς ούτε μας ταΐζουν ούτε μας ποτίζουν. Αν και τόσα χρόνια στήριζα την αρχαιολογική μας κληρονομιά τώρα λέω να την ΒΡΑΣΩ και αυτήν και αυτούς που την αντιπροσωπεύουν. Εκμετάλλευση της ανάγκης του κόσμου για ένα μεροκάμματο στο έπακρο! Απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο! Αλλά πως αφήνουν τα σωματεία αυτά τα γεγονότα να διαδραματίζονται μέσα στην ΔΕΗ? Ο κόσμος πάει και φεύγει. Και πολύ καλά κάνει. Το έργο τους δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει το Γενάρη όσο κτηνώδη συμπεριφορά και να έχουν! Τελικά φταίει ο χειριστής που βρήκε τα αρχαία και χαρίζει στους χαραμοφάηδες αρχαιολόγους μεροκάμματα. Ένας κουβάς χώμα ήταν και θα
    τελείωνε η εκσκαφή του ορυχείου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ένας μαλάκας που σήμερα εκβίαζε τον κόσμο ότι θα απολυθεί όποιος δεν δουλεύει ποιός ήταν? Αν έχει κότσια ας βγει να πει το όνομά του! Κυκλοφορούσε με το 4Χ4 της ΔΕΗ και το έπαιζε νταβατζής. Βρε αει στο διάολο! Ούτε φιάλες με νερό δεν υπάρχουν στον χώρο. Ούτε γάντια δεν έδωσαν στον κόσμο. ¨αει στο διάολο και αυτοί και τα αρχαία τους και η γαϊδουροσύνη τους. Εμπάργκο από όλους πρέπει να γίνει και ας φέρουν Μαύρους να τελειώσουν την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ-ΔΕΗ-ΔΙΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ.ΣΠΑΡΤΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.