Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Αμυνταίου»…


  Ευχαριστούμε τον «δήμο» Αμυνταίου για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του, ενώ άλλοι δήμοι κατά την περίοδο των γιορτών στήνουν χριστουγεννιάτικα χωρία με διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως για παράδειγμα παγοδρόμια...
o «δήμος» Αμυνταίου είναι για μια ακόμη φορά μπροστά, κάνοντας ολόκληρη την πόλη ένα ατελείωτο παγοδρόμιο προσφέροντας ατελείωτες στιγμές αγωνίας (πέφτω, δεν πέφτω) αλλά και γέλιου, βλέποντας τους συμπολίτες μας να πέφτουν μετά από απελπισμένες προσπάθειες να γλυτώσουν τη σαβούρδα…

Με φιλικούς χαιρετισμούς
D. B.

4 σχόλια:

  1. Εχεις δικιο φίλε μου. Διαβασα σε "δημαρχιακο μπλοκ" δηλωση "αντιδημαρχου" που λεει το εξης φοβερο!!!!!! Εχει λεει ο "δημος" 100 τονους αλατι σε αποθηκες!!!!! Και λοιπον; Τι το κανουν εκει μεσα; Εχουμε λαλησει στους δρομους, κυκλοφορουμε σαν εσκιμωοι ακομα και σημερα, τοσες μερες μετα την χιονοπτοση!!!!!!
    Και μαλιστα, θα τους δωσω και μια ιδεα. Δεν ριχνουν το αλατι στην Βεγοριτιδα να την κανουν θαλασσα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έχουν τόσο αλάτι και μας αφήνουνε να πέφτουμε και να σπάνουμε τα πόδια και τα χέρια μας.Είναι τόσο μαλ....?Αλάτι δεν ρίχνουν,τα μηχανήματα είναι ακινητοποιημένα,αυτοί κάνουν χαβαλέ στους δρόμους,χωρίς να τους ενδιαφέρει αν τα μαγαζιά δεν είχαν ούτε ένα πελάτη,και ο κόσμος δεν μπορούσε να κάνει τις προμήθειές του για τις γιορτές,πολύς κόσμος που μένει εκτός του δήμου μας δεν μπόρεσε να έρθει και αυτοί που είρθαν γύρισαν πίσω όπως και πολύ ξένοι που ήθελαν να κάνουν Χριστούγεννα στην περιοχή μας.Εγκληματικά απαράδεκτοι οι αρμόδιοι.Πέτυχαν να φέρουν τον δήμο μας στην πρώτη θέση της αποτυχίας.Τους ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην ξεχνάμε ότι για τους κεντρικούς άξονες είναι υπεύθηνη η ΠΕ Φλώρινας η οποία έλαμψε με την απουσία της. Αλλά μάλλον στοχεύετε τον Δήμο για αυτό τα παράπονα στον Δήμαρχο. Όσο για τις ακυρώσεις που υπήρχαν στα ξενοδοχεία της περιοχής οφείλονται στο κλείσιμο της Εγνατίας και για αυτό ο Δήμαρχος φταίει. Επίσης φταίει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, για την πτώση του € κτλ. Δήμαρχε εσύ φταις για όλα τα δεινά του πλανήτη, μη πω και του σύμπαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε της 28-12-2011 ώρα 10:52 π.μ.,τόσο πολύ σε πειράζει που εντοπίζουμε στον κ.δήμαρχο και την δημ.αρχή τα προβλήματα για να μην επαναληφθούν?Τον Ιανουάριο του 2011 που ανέλαβαν ως νέα δημ.αρχή είχαμε πάλι πρόβληματα με την χιονόπτωση και είπε ο κ.δήμαρχος ότι δεν είτανε ακόμη οργανωμένοι,τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά οι ίδιοι οι συνεργάτες λένε ότι πιάστηκαν στον ύπνο.Πότε δηλαδή θα ξυπνύσουν?Ξέρουμε ότι το καλοκαίρι δεν χρειάζεται το αλάτι.Σήμερα έριχνε ένα τρακτέρ ιδιώτη αλάτι,τι κάνουνε τις αλατιέρες,τα γκρέιντερ του δήμου?Μήπως φοβούνται μήπως χαλάσουν?Μάθε λοιπόν ότι είναι χαλασμένα,δεν προέβλεψαν αν και γνώριζαν όπως όλοι μας ότι θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα,να τα φτιάξουν και να προμηθευτούν αλάτι.Το Αμύνταιο και τα χωριά του κατάφεραν να τα κάνουν ξεφτίλα.ΜΠΡΑΒΟ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.