Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Και το χιόνι έπεφτε ...ραϊτ θρου! (video)

Νυχτερινή βολτούλα στο χιονισμένο Αμύνταιο,  βράδυ Πέμπτης 22 Δεκέμβρη...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

7 σχόλια:

  1. αφου μπορεσες και περπατησες ρε φιλε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτος Αμυνταιου γιατι δεν πηγες φιλε μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να σου πω αγαπουλα.......... με τη καλη μουσικουλα θα κρυψεις το ΑΙΣΧΟΣ? παρε και λιγο απο "τριτο"κοσμικες γειτονιες... πανε στα χωρια διπλα να σου πουν για να πεις στον δημαρχο, οτι και να πεθανεις θα σε θαψουν μετα απο 1 βδομαδα.... αν θελει να γεννηθει το παιδι σου λαθος "καιρο" διαλεξε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα τον είδα αγαπούλα των 1:37 να πηγαινει βαρικο με τα ποδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ο συντονιστής ή τέλος πάντων οι συντινιστέ του δήμου Αμυνταίου μάλλον είχαν έρθει από το Ηράκλειο της Κρήτης,διότι αυτοί δεν είχουν ιδέα από χιόνια και μάλιστα από λίγα χιόνια,που να παιάσει και κάποια γερή χιονόπτωση,καήκαμε.Μπράβο στην Αστυνομία που είναι πάντα παρών και απεγκλωβίζει κόσμο τους οποίους φιλοξενοί στο Αστυνομικό Τμήνα και ενδιαφέρεται για αυτούς,αν περίμεναν από τον δήμο ........!Ο δήμος πάντως αποδείχθηκε ότι είναι ένα μεγάλο μηδενικό.Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας και για κανέναν.Άκρως επικίνδυνοι και απαράδεκτοι.Τι άλλο έχει να μας πει ο κ.δήμαρχος,ο δήμαρχος του "κοιμάμαι ήσυχος"?Ακόμη δεν έχουν φέρει αλάτι.Μέχρι και μηχαν΄ληματα του στρατού ενεργωποίησαν,ιδιωτικά,αφού φυσικά φάγανε τα σκατά μόνοι τους,αλλά και την Δ.Ε.Η..Αίσχος με όλη την σημασία της λέξεως ο δήμος Αμυνταίου.Πριν λίγο άνοιξε ο Αετός και οι Πέτρες,το Κλειδί και ο Φιλώτας,αλλά ο Σωτήρας,το Λέχοβο,το Βαρικό,Βαλτόνερα,Ανάργυροι όλα κλειστά και να δούμε αν ανοίξουν.Μπράβο κ.δήμαρχε με τους συνεργάτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ; ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΑΡΕ ΓΕΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλε 2.39, όσα και να σου δώσει ο Θοδωρίδης για να βάζεις αυτά τα σχόλια (copy paste),δεν περναν. Σε έχουν κράξει τόσες φορές εσύ το βιολί σου!!!

    Μπορεί να λες ότι θες, το Αμύνταιο δεν είχε ποτέ να τρέχει έτσι ενεργά σε όλα τα επίπεδα, ο Θοδωρίδης δεν θα είχε κάνει τα μισά αν και κυβερνητικός, ούτε ένα ραντεβού με Παπακωνσταντίνου, θα ήταν όλο παρλαπιπιασεις όπως συνήθως και ελάτε να φαμε 5 άτομα, μεταξύ και εσένα που κλαις και καίγεσε και όλο π@π@ιες σχόλια να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.