Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Πρωταθλητής Χειμώνα ο ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου…


  Με κεκτημένη ταχύτητα από τις νίκες με «Θερμαϊκό» και «Πόντιους» Κιλκίς, ο ΑΜΥΝΤΑΣ σημείωσε την 3η διαδοχική του νίκη απέναντι στην «Αναγέννηση» Άρτας, ολοκληρώνοντας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2011.

  Με εμφάνιση κατώτερη του αναμενομένου, ο ΑΜΥΝΤΑΣ έχοντας ως όπλο την επιθετική του πολυφωνία, στηριζόμενοι στους Παναγιωτίδη (7γκ), Δημητρίου (6γκ), Χατζημηνά (6γκ) και Κάντζη (6γκ), έφτασε εύκολα στο τελικό  27 - 22, αποτέλεσμα που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς.
  Η αναμέτρηση ξεκίνησε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, με την συμπλήρωση 10λεπτών παιχνιδιού βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 6-2, όμως οι Αρτινοί δεν τα παράτησαν και επωφελούμενοι του εφησυχασμού των παικτών του Αμύντα, έφεραν στο 20λεπτό την αναμέτρηση στα ίσια 9-9.
  Ένα σερί 7-2 για λογαριασμό του ΑΜΥΝΤΑ ήταν αρκετό ώστε ο σύλλογος από την Δυτική Μακεδονία να ανακτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να μπει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5 τερμάτων 16-11.
  Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, με τον ΑΜΥΝΤΑ στο 52 λεπτό να φτάνει τη διαφορά στην μέγιστη τιμή της (+7) 24-17,εξέλιξη που έδωσε την ευκαιρία στο προπονητικό δίδυμο των Γιώσκο - Μπεκερίδη να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές.
  Το τελικό 27-22 βρήκε παίκτες και τεχνικό τιμ του Αμύντα να πανηγυρίζουν την κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου.
«Η Αλήθεια είναι ότι στο σημερινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας, δεν είχαμε τον ίδιο ζήλο που επιδείξαμε στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις.
  Η ομάδα όμως έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι χωρίς πιάσει το 100% σε απόδοση, γεγονός που αποδεικνύει τον χαρακτήρα  των παικτών που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη κατηγορία.
  Η συνέχεια του πρωταθλήματος προμηνύεται δύσκολη, γι αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε την συστηματική δουλειά και κατά την διάρκεια των εορτών, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 14/01 όπου θα αντιμετωπίσουμε σε  εκτός έδρας αναμέτρηση τον Α.Ο.Α Καστοριάς» δήλωσε ο 24χρονος Πίβοτ του ΑΜΥΝΤΑ Στέφανος Χατζημηνάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-2, 9-9, 16-11 (Ημίχρονο), 17-13, 22-17, 27-22.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τέμης Γ. – Χουιλίδης Π.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Ν. Γιώσκος – Ζ. Μπεκερίδης): Χατζημηνάς 6, Φουδούλης (τφ), Δημητρίου 6, Κάντσης 6, Παναγιωτίδης 7, Παπαχρήστου Α. 1, Τόιτος (τφ), Σίσκος 1, Ηλίας, Ψωμάς, Θεοχαρίδης (τφ).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σ. Ντοιτσίνοφ): Κωνσταντίνου 1, Λάκκας 5, Μακρής 1, Γρούμπας 1, Παπαλέξης 1, Βαρής, Μήτσιος 3, Ζορμπάς 7, Τσιάτσος 4, Χαραλαμπάκης, Γιαμούρης, Παππάς,

Δίλεπτες : 5 – 2, Πέναλτι:  0/1 – 2/3

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

10 σχόλια:

  1. Τι γινεται ρε παιδια,τι συμβαινει φετος με τον Αμυντα?Ξαναγεννηθηκε ?εκτος απο τον νεο προπονητη τον ΓΙΩΣΚΟ που δεν τον γουσταρω πολυ γιατι στο γηπεδο ειναι πολυ νευρικος αλλα και πολυ αποτελεσματικος ομως,αποφασισε ν ασχοληθει και η διοικηση με την ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O GIOSKOS DEN EVALE OUTE LEPTO TON THEOXARIDI STO PAIXNIDI ME TIN ARTA ANTITHETOS XRISIMOPIOISE TOYS ALLOYS 2 TERMATOF POY EIXE STIN APOSTOLO.
    FAINETAI OTI O NIKOS THELEI NA DIZEI APO TIN ARXI POIOS KANEI KOYMANTO STON AMYDA KAI ETSI NA KOCEI TON AERA TOU MIKROY.
    OSTOSO O DEYTEROS DEN EMEINE ME TA XERIA STAYROMENA OPOS DIXNEI KAI STO PARAPANO ARTHRO TA SXOLIA GIA TON AMYNTA STO PAIXNIDI TOU SABBATOU DEN EINAI KATHOLOY KOLAKEYTIKA.
    OLA DEIXNOYN OTI STON AMIDA TORA ZEKINAEI TO SURVIVOR!
    KALA ZEBERDEMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλ...ιες ο τερματοφύλακας του αμυντα είναι γνωστο στο χώρο του χαντμπολ οτι είναι παιδί των Αρτινών....μάλλον ο ίδιος δεν ήθελε να παίξει...καποιοι είπαν οτι είχε πρόβλημα στο χέρι...τριχεεεεεεςςςςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδι των Αρτινών ή γαμπρός στην Αρτα,εχει διαφορά!
    kil bill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον "ΑΜΥΝΤΑ" μας.Πάντα τέτοια.Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η ομάδα και ακούγεται για κάποιο λόγο ευχάριστα το Αμύνταιο,διότι αν περιμέναμε να ακουστεί κάτι καλό από τον δήμο Αμυνταίου για την έδρα το Αμύνταιο,ή άλλο τοπικό διαμέρισμα,καήκαμε.Μπράβο στα παιδιά και τους προπονητές,μακάρι να συναιχίσουν έτσι και να ανέβουν ποιό ψηλά σαν ομάδα,αλλά και σαν Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι φαγωθηκατε με τον Θεοχαριδη ο ανθρωπος βοηθαεικαιμαλιστα πολυ μαζι με τα αλλα παιδια και απ οτι ξερω η σχεση του με τον Γιωσκο ειναι πολυ καλη .Φαντασματα βλεπετε η θελετε να μην παει καλα ο Αμυντας για να χαιρεστε.Εγω ξερω σαν παλιοσ αθλητης οτι με την εμπειρια και την βοηθεια του Γιωσκου ολα τα παιδια του τμηματος δουλευουν καλα και δεν ειναι μονον ο θεοχαριδης υπαρχουν και αλλοι.Η διοικηση τι κανει δεν ξερω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΥΝΤΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
    ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ Κ GOALNEWS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o vakalis paizei mia xara to diporto se ariona kai filota, na nai kala i koymparia me ton strataki, tekika poios leei oti oi koumparies den bohthane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιός/ποια αφελης εγραψε οτι τα χρεη της ΓΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ είναι τοσα ευρώ....η φλωρινα εκανε την καλύτερη οικονομικη διαχείριση απ ολα τα σωματεία του νομου και αν διέθετε ανθρώπους που τρέχουν όπως στον Φιλώτα κ τον Αμύντα,,τώρα θα ήμασταν 1η δύναμη με διαφορά...που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΟΒΕΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΧΟΒΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.