Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Σύσκεψη στην Φλώρινα, για να μη πληρώσει ο λαός το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ…


  Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, της ΟΓΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, της ΠΑΣΕΒΕ, καλεί όλους τους πολίτες και φορείς τη Φλώρινας σε Σύσκεψη, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 8 μ.μ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, για να οργανώσουμε πρακτικά την αντίσταση και την άρνηση πληρωμής του αντιλαϊκού χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
  Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε δυναμικά. Εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες και έμποροι, γυναίκες, νέοι, συνταξιούχοι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
  Η οργανωμένη άρνηση πληρωμής των χαρατσιών γίνεται καθήκον και πράξη αλληλεγγύης για όλους. Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού και όχι η συγκρότηση ενός «κοινού μαύρου μετώπου» για να περάσουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα σε βάρος του.
  Να συζητήσουμε για την οργάνωση της πάλης ενάντια στη χαρατσοεπιδρομή της κυβέρνησης, της Ε.Ε. , της τρόικα και όσων συμμαχούν μαζί τους.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να μπορεί να γίνει κάτι. Άκουσα ότι το ταμείο παρακαταθηκών δεν δέχεται το αντίτιμο της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.