Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τελευταία συνεδρίαση της ΤΕΔΚ νομού Φλώρινας.


 Σε ένα διαφορετικό κλίμα, με έκδηλο το στοιχείο της συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/9/2011 το μεσημέρι η τελευταία τακτική συνεδρίαση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Φλώρινας.
 Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ, Δημήτριος Ηλιάδης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της θητείας του, ενώ ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχαν και τα όσα κατάφεραν να πετύχουν για το καλό της αυτοδιοίκησης και των πολιτών του νομού.
  Αμέσως μετά, ο κ. Ηλιάδης παρέθεσε γεύμα προς όλους τους δημάρχους και τους συνεργάτες του.
  Να τονιστεί πως με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος προκηρύχθηκαν οι εκλογές που θα σημάνουν τη σύσταση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, που θα είναι στο εξής ο συνδικαλιστικός φορέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας. Οι εκλογές στην Π.Ε.Δ. θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.