Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και την Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.


  Στην Κοζάνη την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου Ιδρύματος Κοζάνης, συνήλθαν σε Γενική Συνέλευση οι ορισθέντες εκπρόσωποι των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ύστερα από την πρόσκληση του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, για την εκλογή των μελών του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Π.Ε.Δ.), καθώς και την εκλογή των εκπροσώπων στη Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.).
  Από την καταμέτρηση βρέθηκαν 123  φάκελοι, όσοι και οι παριστάμενοι και ψηφίσαντες εκπρόσωποι. Μεταξύ αυτών βρέθηκαν  122 έγκυρα ψηφοδέλτια, 1  άκυρο και  0 λευκά.
Από τα  122.  ψηφοδέλτια πήραν:
Συνδυασμός: «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση - Α.Δ.Α.Κ.» 67 ψήφους (Ν.Δ.).
Συνδυασμός: «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» 51 ψήφους (ΠΑΣΟΚ).
Συνδυασμός: «Λαϊκή Συσπείρωση» 3 ψήφους (ΚΚΕ).
Μεμονωμένη Υποψηφιότητα του Ιωαννίδη Ελευθέριου, 1 ψήφο.

   Έτσι, στο πρώτο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. θα συμμετέχουν, εκτός των 12 δημάρχων, και οι:
- Δημήτρης Καραστέργιος 48, Άννα Νανοπούλου 44, Δημήτρης Λουκάς 39, Μαρία Τερζοπούλου 39, Μενέλαος Μακρυγιάννης 38, (από την παράταξη της Ν.Δ. «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση»).
- Δημήτρης Μαυροματίδης 46, Κώστας Θεοδωρίδης 45, Βασίλης Σταμπουλούς 43 και Σταύρος Φραγκουλίδης 42, (από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ «Αυτοδιοικητικό Κίνημα»).
  Για την Κεντρική Ένωση Δήμων (Κ.Ε.Δ.Ε) εκλέχτηκαν από τη Ν.Δ. οι Κωνσταντίνος Λιάντσης 59, Άννα Νανοπούλου 54 και Ζαχαρούλα Ρίζου 43, ενώ από το ΠΑΣΟΚ οι Κώστας Κυτίδης με 45 ψήφους και Αιμίλιος Ασπρίδης με 43.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.