Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

«Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε». Λαμπρό παράδειγμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκλήθρου

  Ένα Κίνημα Πολιτών που γιγαντώνεται σε όλη την Ελλάδα, μια ιδέα εφαρμόσιμη για το καλό της τοπικής αλλά και της εθνικής μας οικονομίας.
  Ένα κίνημα που προτρέπει όλους τους Έλληνες να μετέχουν ενεργά στον αγώνα για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας και να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων, να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η βιοτεχνία και η βιομηχανία μας, ο εσωτερικός Τουρισμός, οι αγρότες και οι παραγωγοί μας.

Και την ιδέα αυτή την έκαναν πράξη τα μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΛΗΘΡΟΥ στις φετινές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και προβολής της γευστικότατης πατάτας που παράγει η περιοχή.  
  Ίσως για πολλούς να πέρασε απαρατήρητο, αλλά εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι, το κύριο ποτό που σέρβιραν τις ημέρες των εκδηλώσεων ήταν κρασί (λευκό και ροζέ), εμφιαλωμένο σε τοπικό οινοποιείο και μάλιστα σε πιο ανταγωνιστική τιμή από άλλα ποτά (ρετσίνα – μπύρα).
  Αυτή τους η πρωτοβουλία αξίζει πολλά συγχαρητήρια και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους όσους θέλουν να ενισχύσουν την τοπική μας οικονομία και όχι μόνο, καθώς και να προβάλουν μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας!!
  Ελπίζουμε και ευχόμαστε, την πράξη αυτή να την υιοθετήσουν και οι άλλοι σύλλογοι της περιοχής. Για το καλό μας…

1 σχόλιο:

  1. Στον Άγιο Παντελεήμονα ο Πολιτιστικός Σύλλογος είχα προϊόντα αναψυκτικών πολυεθνικής εταιρείας. Κατά τα άλλα φωνάζει να "χαρίσουν" το εργοστάσιο Ξινό Νερό σε οινοποιείο που θα τους αγοράζει τα σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.